Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Mbappe στη Liverpool»

Fabinho: «Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Mbappe στη Liverpool»

Ο Fabinho αποκάλυψε πώς θα ήθελε να καλωσορίσει τον Kylian Mbappe στη Liverpool στο μέλλον.

Ο Mbappe είναι ένα από τα πιο λαμπρά νεαρά ταλέντα στον πλανήτη και αναμένεται να ακολουθησει στα βήματα του Cristiano Ronaldo και του Lionel Messi όταν αποσυρθούν από το παιχνίδι.

Το αστέρι της PSG έχει συνδεθεί με μια μετεγγραφή στους Reds τα τελευταία δύο χρόνια, με οπαδούς στα μέσα ενημέρωσης να ποστάρουν τη φράση # Mbappe2020 λόγω της προσμονής τους για μια ρεκόρ συμφωνία στο άμεσο μέλλον.

Και παρόλο που ο προπονητής των Reds Jurgen Klopp πρόσφατα απέρριψε τις εικασίες που συνδέουν την πλευρά του με τον Mbappe, δεν σταμάτησε τον παίκτη του να αναφέρεται σε πιθανή επανένωση με τον πρώην συμπαίκτη του.

«Θα ήθελα να τον καλωσορίσω στην Liverpool», δήλωσε ο Fabinho στη γαλλική τηλεοπτική εκπομπή Telefoot, καθώς τον υποστήριξε για να κερδίσει το Ballon d’Or από τον Neymar.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Fabinho αναφέρθηκε πόσο θα ήθελε να αγωνίζεται ο 21χρονος στο Anfield.

Το καλοκαίρι του 2018, ο μέσος αποκάλυψε πώς θα προσπαθήσει να πείσει τον άνθρωπο της PSG να τον συνοδεύσει στο Merseyside.

Είπε: «Έχει ήδη πει για την επόμενη σεζόν ότι θα παραμείνει στη PSG. Αλλά θα προσπαθήσω να τον πείσω να έρθει στη Liverpool! »

Ο Mbappe εξακολουθεί να έχει δύο χρόνια στην τρέχουσα συμφωνία του με την ο.αδα της Ligue 1 και παρά τις φήμες, οποιαδήποτε συμφωνία φαίνεται εξαιρετικά απίθανη.

Ένα άρθρο από μια εθνική εφημερίδα το Νοέμβριο ισχυρίστηκε ότι ο Mbappe αντιπροσώπευε την «τελική φιλοδοξία» για τους Κόκκινους.

Η Liverpool δήλωσε, ιδιωτικά, το καλοκαίρι του 2017 ότι παρακολούθησαν τις εξελίξεις στο μέλλον του Mbappe πριν τη μετεγγραφή του από τη Monaco στη PSG.

Αλλά όπως είπε ο Klopp νωρίτερα αυτή τη σεζόν: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας σύλλογος στον κόσμο που να μπορεί να αγοράσει τον Kylian Mbappe από την PSG, έτσι είναι.

«Δεν μπορούμε να το κάνουμε, είναι τόσο εύκολο. Από την αθλητική πλευρά, δεν υπάρχουν πολλοί λόγοι να μην τον υπογράψουμε.

«Αλλά είναι για τα χρήματα φυσικά, καμία πιθανότητα, απολύτως καμία πιθανότητα, συγνώμη που «σκότωσα» την ιστορία σας!»

Ο Kylian Mbappe εντυπωσιάζει με την PSG.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com