Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Κουράστηκα να ακούω για το VAR»

Henderson: «Κουράστηκα να ακούω για το VAR»

Η συζήτηση για το VAR στην Premier League και γενικότερα στον χώρο του ποδόσφαιρου, ολοένα και μεγαλώνει κάθε εβδομάδα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να εκφράσει την γνώμη του για την νέα τεχνολογία και ο αρχηγός των Reds, Jordan Henderson μετά και τον χθεσινό έλεγχο που έγινε στο γκολ του Firmino.

Ο Hendo είπε τα εξής για το VAR στο Sky Sports:

“ Έγινε για εμένα ο έλεγχος του VAR; Εγώ νομίζω πως η μπάλα βρήκε απλά στο κεφάλι μου. Είδα στον πίνακα του γηπέδου, πως ο έλεγχος έγινε για πιθανό χέρι, αλλά εγώ την έδωσα απλά με το κεφάλι στον Mo. Δεν ξέρω που μπορεί να ήταν στο χέρι. ”

“ Δεν ήξερα τι μπορεί να κοίταζαν. Σκεφτόμουν πως την έδωσα με το κεφάλι, οπότε που είναι το χέρι; Έπρεπε να κάνουν έναν έλεγχο, αλλά όλοι μπορούσαν να δουν, πως το γκολ είναι κανονικό. ”

“ Για να είμαι ειλικρινής, έχω κουραστεί να ακούω για το VAR μετά και από όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Sheffield United με την West Ham. Πιστεύω ότι μιλάμε πολύ για αυτό και επίσης δεν είναι ωραίο να πρέπει να περιμένεις. ” Είπε ο Henderson.

“ Είναι αρκετά δύσκολο να περιμένεις για 20 ή 30 δευτερόλεπτα σε κάθε γκολ, όταν είσαι ποδοσφαιριστής. ”

“ Γνωρίζω πως θέλουμε να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις, αλλά αποβάλλει το πάθος και το συναίσθημα από το ποδόσφαιρο και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με αυτό. ”

Το γκολ του Firmino τελικά ήταν κανονικό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com