Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Εξίσου σημαντικός με τον van Dijk ο Alisson»

Carragher: «Εξίσου σημαντικός με τον van Dijk ο Alisson»

Ο Jamie Carragher επαίνεσε τον Alisson, αφού ο τερματοφύλακας της Liverpool κατέγραψε το έκτο του, συνεχόμενο clean sheet ενάντια στην Tottenham Hotspur.

Οι Reds είναι 14 βαθμούς από τον πλησιέστερο αντίπαλο της στην Premier League, Manchester City, με ένα παιχνίδι λιγότερο, μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου.

Ο Firmino ήταν αυτός που σκόραρε το νικητήριο γκολ, σουτάροντας από κοντά, μετά από μια φανταστική ενέργεια μέσα στην περιοχή.

Ήταν ένας γκολ που αποδείχθηκε αποφασιστικό καθώς οι Reds σημάδεψαν μια ακόμα νίκη, η 20η τους σε 21 αγώνες πρωταθλήματος.

Ήταν το έκτο συνεχόμενο clean sheet της Liverpool και το ένατο σε 11 αγώνες σε όλους τους αγώνες.

Ενώ ο περισσότερος έπαινος έχει δωθεί στον Virgil van Dijk για την αμυντική μεταμόρφωση της Liverpool τους τελευταίους 18 μήνες, ο Carragher πιστεύει ότι ο Alisson είναι ένας αφανής ήρωας.

Ο πρώην αμυντικός των κόκκινων λέει ότι ο αντίκτυπος του Alisson στο γκολ είναι τόσο μεγάλος όσο ο van Dijk στο κέντρο της άμυνας.

«Νομίζω ότι ο τερματοφύλακας είναι εξίσου σημαντικός με τον Van Dijk. Με την απόδοσή του σήμερα θα έπρεπε να κοιτάξουμε και να σκεφτούμε ότι δεν έκανε μεγαλες αποκρουσεις, δεν κάνει ποτέ μεγάλες αποκρούσεις! Όλα φαίνονται εύκολα «, δήλωσε ο Carragher στο Sky Sports μετά τον αγώνα.

«Ενάντια στην Spurs στον τελικό του Champions League, ήταν πολύ παρόμοια με κάποιες από τις ευκαιρίες που είχαν σήμερα, ήταν μισές ευκαιρίες και τις αντιμετώπισε τόσο εύκολα. Άνετα.

«Ακούστε, μιλάμε για τον Van Dijk και είναι εκπληκτικός, μια τεράστια επιρροή, νομίζω ότι εξίσου είναι και ο τερματοφύλακας».

Σχετικά με την μεταγραφική πολιτική της Liverpool, πρόσθεσε: «Η πολιτική είναι είναι φανταστική και η Liverpool θεωρείται μοντέλο για μετεγγραφές, αλλά όταν λέμε μετεγγραφές, βλέπουμε κάθε ομάδα και λέμε» εάν εσείς δεν κάνετε τις σωστές μετεγγραφές, είστε τελειωμένοι «.

«Δεν είναι ότι η Liverpool αγοράζει παίκτες με μια ιδιαίτερη ικανότητα που κανείς άλλος δεν μπορεί να δει, o Robertson και ο Wijnaldum υποβιβάστηκαν με τις ομάδες τους, ο Salah ήταν στην Chelsea, ο Mane ήταν στην Premier League για λίγα χρόνια με την Southampton .

«Η Liverpool δεν πηγαίνει στους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο να αγοράζει παίκτες. Είναι τι κάνεις μ’ αυτούς όταν τους έχεις πάρει». Ξεχνάμε μερικές φορές τις μετεγγραφές της Manchester United τα τελευταία χρόνια.

«Από τη στιγμή που παίρνεις αυτόν τον παίκτη, θα πρέπει να τον βελτιώσεις, αλλά δεν παίρνει αρκετό έπαινο ο Jurgen Klopp για την δουλειά του ως προπονητής, η Liverpool δεν αγοράζει πολυ καλους παίκτες, τους κάνει».

Δεν δέχεται γκολ με τίποτα ο Alisson Becker.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com