Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp εξηγεί πως τον έχει βοηθήσει η διοίκηση της ομάδας

Ο Klopp εξηγεί πως τον έχει βοηθήσει η διοίκηση της ομάδας

Η Fenway Sports Group από την πρώτη στιγμή, που ανέλαβε την ομάδα ο Jürgen Klopp τον έχει στηρίξει και σε καμία περίπτωση δεν τον έχει αμφισβητήσει και ούτε του έχει ασκήσει πίεση όσο αφορά τους τίτλους. Αυτό ήταν ένα σημαντικό συστατικό για την τωρινή επιτυχίας των Reds, όπως τόνισε ο ίδιος ο Γερμανός.

Ο Klopp εξήγησε πως τον έχει βοηθήσει η διοίκηση της ομάδας από το 2015:

“ Είχαμε μια κοινή ιδέα. Ότι πρέπει να κάνουμε το ένα βήμα μετά το άλλο και να βελτιωνόμαστε. ”

“ Όταν ήρθε στην Liverpool, κανένας (από την διοίκηση) δεν μου ζήτησε να πάρω το πρωτάθλημα εκείνη ή την επόμενη σεζόν. Τα βήματα που έπρεπε να κάνουμε ήταν ξεκάθαρα. ”

“ Έπρεπε να γίνουμε ένα μόνιμο μέλος του Champions League, γιατί αυτό δίνει την ευκαιρία στον σύλλογο να προσεγγίσει διαφορετικούς παίκτες. ”

“ Οι ιδιοκτήτες της ομάδας ποτέ δεν μας πίεσαν και ποτέ δεν μας είπαν, πως αυτή η σεζόν δεν ήταν καλή ή κάτι παρόμοιο. Έβλεπαν τους αγώνες και τις εμφανίσεις μας και καταλαβαίναν, πως κάνουμε τα σωστά βήματα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. ” Τόνισε ο Γερμανός τεχνικός στις τελευταίες του δηλώσεις.

Ο Jürgen Klopp ήρθε στην Liverpool τον Οκτώβριο του 2015, την οδήγησε στην κορυφή του Κόσμου και σύντομα σε εκείνη της Αγγλίας…

Η διοίκηση της Liverpool μετά τον τελικό της Μαδρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com