Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πολλοί τραυματισμοί για την Tottenham ενόψει Liverpool

Πολλοί τραυματισμοί για την Tottenham ενόψει Liverpool

Ο προπονητής της Tottenham, Jose Mourinho, αντιμετωπίζοντας μια σειρά προβλημάτων με τραυματισμούς ενόψει του παιχνιδιού με την Liverpool, δέχτηκε άλλο ένα πλήγμα.

Η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι ο μέσος Moussa Sissoko υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για τον τραυματισμό του δεξιού γόνατου του, που τον βάζει εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες.

Οι Spurs, που σημείωσαν μόλις ένα βαθμό από τους πρόσφατους αγώνες τους με τη Norwich City και τη Southampton, ήταν ήδη χωρίς αρκετούς βασικούς παίκτες για παρατεταμένο χρονικό διάστημα.

Ο Hugo Lloris είναι εκτός από το παιχνίδι με τη Brighton τον Οκτώβριο και δεν αναμένεται να επιστρέψει μέχρι το Φεβρουάριο το νωρίτερο, με τον Paulo Gazzaniga να παίζει στη θέση του.

Οι αμυντικοί Ben Davies και Danny Rose δεν αναμένεται να επιστρέψουν στη δράση μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά οι μεγαλύτερες απουσίες τους βρίσκονται στις επιθετικές τάξεις τους.

Ο Harry Kane τραυματιστηκε στο παιχνίδι με την Southampton την Πρωτοχρονιά και θα παραμείνει εκτός για τουλάχιστον ένα μήνα, με τον Mourinho να υποδεικνύει ότι το πρόβλημα «δεν είναι μικρό».

Ο Tanguy Ndombele, μετεγγραφή απ’την Lyon το καλοκαίρι, μπορεί να επιστρέψει για την επίσκεψη της Liverpool, αλλά, λόγω των πρόσφατων αγώνων του, είναι πιθανό να μην ξεκινήσει για την πλευρά του Mourinho.

Ο Sissoko θα λείψει για τρεις μήνες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com