Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα από τις 11 Απριλίου η Liverpool!

Μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα από τις 11 Απριλίου η Liverpool!

Η Liverpool μπορεί να σπάσει το ρεκόρ στην ιστορία της Premier League, αν σηκώσει το τρόπαιο πριν τις 14 Απριλίου αυτή τη σεζόν, και μπορεί ακόμη και να κερδίσει τον τίτλο στο Etihad όταν αντιμετωπίσει την Manchester City δέκα ημέρες νωρίτερα.
Αν και δεν είναι ακόμα βέβαιο ότι οι Reds θα τερματίσουν την 30ετή αναμονή τους για έναν τίτλο πρωταθλήματος, οι επιδόσεις τους και οι βαθμοί που έχουν δείχνουν ότι βρίσκονται στο δρόμο για τον τίτλο.
Δεν είναι μόνο αυτό, αλλά θα μπορούσαν να το κάνουν σε χρόνο ρεκόρ, κάτι που είναι μια ισχυρή πιθανότητα δεδομένου ότι είναι 13 βαθμοί από τη δεύτερη Leicester με ένα παιχνίδι λιγότερο, και έχουν 58 από 60 βαθμούς.

Σύμφωνα με την Mirror, η Liverpool θα μπορούσε να στεφθεί στις 11 Απριλίου όταν θα αντιμετωπίσει την Aston Villa στο Anfield, κερδίζοντας το ρεκόρ της Manchester United που πήρε τον τίτλο στις 14 Απριλίου.

Η Manchester City μοιράζεται το ίδιο ρεκόρ με την γειτόνισσά της κερδίζοντας τον τίτλο στην 33η αγωνιστική, αλλά οι Red Devils κατόρθωσαν να σηκώσουν το τρόπαιο σε προγενέστερη ημερομηνία του ημερολογιακού έτους.

Το πρωτάθλημα μπορεί να ‘ναι των Reds τον Απρίλιο παίζοντας εκτός έδρας με την Man City και Brighton, καθώς και εντός έδρας με την Villa και Burnley, δίνοντάς τους πολλές καλές ευκαιρίες για να λήξει η μακρά αναμονή τους για το τροπαιο της Premier League.

Εντούτοις, η εντυπωσιακή νίκη τους στο ντέρμπι του Merseyside σημαίνει ότι οι Reds θα αγωνίζονται, μεχρι στιγμής, σε τρεις διοργανώσεις το 2020, κάτι που μπορεί να επιβραδύνει την πορεία τους στον τίτλο.
Ενώ το τρόπαιο είναι το μόνο που έχει σημασία για τον Klopp και τους παίκτες του, η προοπτική της ανύψωσης του τροπαίου πρωταθλήματος στο Etihad στις 4 Απριλίου είναι κάτι που φαίνεται σχεδόν πάρα πολύ καλό για να είναι αλήθεια. Φυσικά αυτό θα απαιτούσε από την City να χάσει ακόμα περισσότερους βαθμούς, αλλά αυτό μπορεί να γίνει δεδομένης της φετινής, απρόβλεπτης σεζόν.
Η επίσκεψη στην Man City ήταν το μόνο παιχνίδι που έχασε η Liverpool την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα, που σημαίνει ότι οι κόκκινοι μπορεί να πάρουν την τέλεια εκδίκηση στις αρχές Απριλίου

Οι Reds μπορούν να κατακτήσουν το πιο γρήγορο πρωτάθλημα. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com