Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέστρεψαν στις προπονήσεις Shaqiri και Matip!

Επέστρεψαν στις προπονήσεις Shaqiri και Matip!

Τον τελευταίο καιρό είχαμε μόνο τραυματισμούς για τους παίκτες της Liverpool, αλλά από εδώ και στο εξής, θα έχουμε και επιστροφές. Η αρχή έγινε με τους Joel Matip και Xherdan Shaqiri, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά το βράδυ της Τρίτης στο Melwood ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την Tottenham για την Premier League.

Ο Καμερουνέζος αμυντικός έμεινε εκτός δράσης από την ισοπαλία του Old Trafford, δηλαδή για 2.5 μήνες με έναν τραυματισμό στο γόνατο, ενώ ο Shaqiri αντιμετώπισε έναν μικροτραυματισμό τις τελευταίες 10 μέρες.

Αμφότεροι θα είναι στη διάθεση του Jürgen Klopp για το Σάββατο, αν και θεωρείται δύσκολο να ρισκάρει τον Matip ο Γερμανός.

Κανονικά προπονήθηκε και ο Alex Oxlade-Chamberlain, που αγωνίστηκε και στο Merseyside Derby της Κυριακής, έχοντας πλέον ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Εκτός παραμένουν οι Fabinho (ελπίζει ο Klopp να τον δει να επιστρέφει τις επόμενες μέρες στις προπονήσεις), Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, Naby Keita και James Milner, που αποκόμισε μυϊκό πρόβλημα την Κυριακή.

Επιστροφές για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com