Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Leicester – Liverpool (preview)

Leicester – Liverpool (preview)

Η Boxing Day είναι εδώ και η Liverpool φιλοξενείται από την Leicester στο King Power Stadium για την 19η αγωνιστική στις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης.

Με κεκτημένη ταχύτητα συνεχίζουν οι Reds, αφού όχι μόνο έχουν συνεχόμενες νίκες στην Premier League, αλλά και κατέκτησαν το FIFA Club World Cup στο Qatar το περασμένο Σάββατο και θέλουν να αυξήσουν την διαφορά τους από τους Foxes στο +13.

Απουσίες όμως φυσικά και υπάρχουν για την ομάδα του Jürgen Klopp, καθώς οι Clyne, Fabinho, Lovren και Matip λείπουν με τα γνωστά προβλήματα και ο Alex Oxlade-Chamberlain αποκόμισε τραυματισμό στον αστράγαλο.

Ο Γερμανός τεχνικός θα επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, παρά την κούραση που έχουν οι ποδοσφαιριστές του, αυτό σημαίνει πως οι Mo Salah, Sadio Mane και Bobby Firmino θα ξεκινήσουν, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τους Alisson Becker, Virgil van Dijk, Joe Gomez, Andrew Robertson, Trent Alexander-Arnold και Jordan Henderson.

Ο Gini Wijnaldum, αν κριθεί απόλυτα έτοιμος θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ την άλλη θέση διεκδικούν οι Naby Keita και James Milner.

Η αντίπαλος των Reds, Leicester προέρχεται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, καθώς ηττήθηκε με 3-1 στο Etihad και έμεινε στο 1-1 με την Norwich, αλλά παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο -10 από την Liverpool με αγώνα παραπάνω.

Έχει 12 νίκες σε 18 αγώνες και έχει συγκεντρώσει 39 βαθμούς. Αντιμετωπίζει βέβαια και εκείνη προβλήματα τραυματισμών, καθώς ο Harvey Barnes είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση, ενώ ο Matty James έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά δεν είναι έτοιμος για τον αγώνα.

Στον περσινό αγώνα του King Power Stadium, οι Reds είχαν επικρατήσει με 1-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Michael Oliver.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Η Liverpool έχει 4 νίκες στα 5 τελευταία της παιχνίδια με αντίπαλο την Leicester.
  • Οι Reds έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν για τρίτη συνεχόμενη φορά στην έδρα της Leicester για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
  • Οι Foxes όμως είναι αήττητοι στο King Power από τον περασμένο Απρίλιο.
  • Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους την ημέρα της Boxing Day ψάχνουν οι Reds.
  • 29 παιχνίδια έχει κερδίσει η ομάδα του Jürgen Klopp μέσα στο 2019 και 25 από τα τελευταία της 26.
  • Αήττητη εδώ και 34 παιχνίδια είναι οι Πρωταθλητές Κόσμου.
  • Μόνο η Liverpool έχει σκοράρει σε όλους τους αγώνες στην Premier League φέτος.
  • Η ομάδα του Brendan Rodgers κόντρα στην Manchester City δέχθηκε 3 γκολ για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο.
Για το διπλό και το +13 οι Reds στο King Power.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com