Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν υπάρχει καμία πίεση για τον Minamino»

Klopp: «Δεν υπάρχει καμία πίεση για τον Minamino»

Ο Jurgen Klopp λέει ότι δεν υπάρχει καμία πίεση για τον Takumi Minamino να τον εντυπωσιάσει αμέσως στην Liverpool.

Ο Minamino θα έρθει από την Red Bull Salzburg την 1η Ιανουαρίου, αφού οι Reds πλήρωσαν την ρήτρα των £ 7.25 εκατομμυρίων λιρών που είχε το συμβόλαιό του.

Ο επιθετικός μέσος θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή του Klopp στο δεύτερο μισό της σεζόν, καθώς οι Reds στοχεύουν να τερματίσουν την 30ετή αναμονή για έναν τίτλο πρωταθλήματος.

Ό,τι γίνει στα παιχνίδια εναντίον της Leicester City και της Wolves, οι Reds θα συνεχίσουν να είναι στην κορυφή της Premier League οταν ο Minamino φτάσει στο Anfield και θσ συμμετάσχει σε μια ομάδα που επί του παρόντος ευδοκιμεί κάτω υπό τον Klopp.

Η Liverpool στέφθηκε πρωταθλήτρια του Club World Cup για πρώτη φορά στην ιστορία τους το βράδυ του Σαββάτου στη Doha και μια νίκη επί της Leicester στις 26 Δεκεμβρίου θα δει τους ηγέτες του πρωταθλήματος να επεκτείνουν το προβάδισμα τους σε 13 βαθμούς.

Ως εκ τούτου, ο Klopp υποστήριξε πως ο Minamino δεν θα κληθεί να ‘θαυματουργήσει’ αμέσως καθώς κάνει τη μετάβαση από το αυστριακό ποδόσφαιρο στην Premier League κατά τους επόμενους μήνες.

«Κοιτάξτε την κατάστασή μας, έχουμε 14 έτοιμους παίκτες, είμαι ευτυχισμένος για το πόσο καλός είναι (ο Minamino) τώρα», δήλωσε ο Klopp.

«Θα μπορούσε να μας βοηθήσει, θα δούμε πόσο γρήγορα μαθαίνει, αλλά ο τρόπος που παίζει δεν είναι πολύ διαφορετικός (από τον δικό μας) , αυτός ο τρόπος που έπαιξε και έμαθε στη Salzburg.

«Έχουμε πολλά πράγματα με το παιχνίδι μας που κάνουμε διαφορετικά από τη Salzburg, αλλά όσον αφορά την επίθεσή μας, μπορούμε να τον φέρουμε σε μια κατάσταση όπου μπορεί να κάνει πράγματα ενστικτωδώς.

«Μιλάμε κάθε χρόνο γιατί ένας παίκτης δεν είναι σε φόρμα όλη την ώρα – δεν υπάρχει καμία πίεση όταν έρθει τον Ιανουάριο.

«Αυτή η ομάδα δεν αγχώνεται, θέλουμε να εχουμε επιπλέον ποιότητα μ’αυτόν – είναι πολύ καλός παίκτης [και] θα δούμε πότε θα μπορέσουμε να τον χρησιμοποιήσουμε, δεν υπάρχει καμία πίεση, έχει τόσα πολλα καλά που μπορούν να μας βοηθήσουν. »

Η Liverpool ενέτεινε τις διαπραγματεύσεις με την Salzburg τον Νοέμβριο, αφού ενημερώθηκε για τη ρήτρα στο σύμβολαιο του 24χρονου.

Κλειδί για τη συμφωνία θεωρήθηκε ότι ήταν η σχέση του Michael Edwards με τον ομόλογό του στην Salzburg, Christoph Freund. O Minamino θα γίνει η πρώτη σημαντική μεταγραφή, εκτός από τις Bosman μεταγραφές, μετά τη συμφωνία των 65 εκεκατομμυρίων λιρών για τον Alisson Becker τον Ιούλιο του 2018.

Ο Klopp δεν πρόσθεσε στην ομάδα του φέτος τον Ιανουάριο και μόνο οι νεαροί παίκτες Sepp van den Berg και Harvey Elliott έφτασαν στην ομάδα το καλοκαίρι.

Με το νούμερο 18 στη φανέλα ο Takumi Minamino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com