Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μπορεί να έφυγε αλλά ο Klopp τον λατρεύει!

Μπορεί να έφυγε αλλά ο Klopp τον λατρεύει!

Το Σάββατο που μας πέρασε ο κυνηγός της Sporting Lisbon, Raphael Camacho ,πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα το οποίο ήταν σημαντικό για την ομάδα του, στον αγώνα εκτός έδρας για το Κύπελλο Πορτογαλίας με αντίπαλο την Portimonese.

O Camacho πέτυχε την ισοφάριση στο 77’ (2-2) ενώ στη συνέχεια η ομάδα του πέτυχε άλλα 2 τέρματα διαμορφώνοντας σε 2-4 το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά τη μεταγραφή του από τη Liverpool, αντί 5 εκατομμυρίων λιρών ,το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Camacho παλεύει για να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα της Sporting, έχοντας ως τώρα 4 εμφανίσεις στο ενεργητικό του.

Μιλώντας στην εφημερίδα A Bola, ο πατέρας του παίκτη, Euclides, δήλωσε ότι : «Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι της Sporting ήταν μεγάλη ικανοποίηση η συνεισφορά του Raphael τόσο με την απόδοση του όσο και με το τέρμα που πέτυχε.»

«Η ευτυχία όμως του Raphael έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν ο Jurgen Klopp του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί για το τέρμα που πέτυχε. Στην πραγματικότητα αντάλλαξαν συγχαρητήρια καθώς ο γιος μου τον συγχάρηκε επίσης για την κατάκτηση του Club World Cup. Η αλήθεια είναι ότι λατρεύουν ο ένας τον άλλον.» ολοκλήρωσε.

Η Sporting προσπαθούσε εδώ και καιρό να αποκτήσει τον Camacho, με τον Klopp μάλιστα να μπλοκάρει προσωπικά την μετακίνηση του παίκτη τον Γενάρη του 2019 , αφού πίστευε ότι θα είχε περισσότερες ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα της Liverpool .

H υπόσχεση τελικά του manager της Liverpool δεν εκπληρώθηκε αφού ο Camacho πραγματοποίησε μόλις 2 εμφανίσεις για τους Κόκκινους ,με αποτέλεσμα να φύγει τελικά το περασμένο καλοκαίρι.

O Rafa Camacho με τη φανέλα της Liverpool.
O Rafa Camacho με τη φανέλα της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com