Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για το παιχνίδι με την Liverpool ο Rodgers

Μίλησε για το παιχνίδι με την Liverpool ο Rodgers

Ο Brendan Rodgers υποστήριξε τον αγωνιστικό χαρακτήρα της Leicester πριν από την τεράστια δοκιμασια απέναντι στην Liverpool.

Οι Foxes είναι 10 βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους μετά την ήττα του Σαββάτου με 3-1 απ’τη Manchester City, η πρώτη τους ήττα από τον Οκτώβριο.

Υποδέχονται τους πρωτοπόρους της Premier League στις 26 Δεκεμβρίου με στόχο να θέσουν τέρμα στο αήττητο ρεκόρ των Reds σ’αυτή τη σεζόν.

Η Liverpool κέρδισε τη Leicester 2-1 στο Anfield χάρη σ’ένα αμφιλεγόμενο πέναλτι του James Milner, αλλά οι Foxes κατάφεραν να κερδίσουν τα επόμενα οκτώ τους παιχνίδια και ο Rodgers θέλει να δει μια ανάλογη ανάκαμψη μετά την ήττα στο Etihad Stadium.

«Έχουμε μια φανταστική ανθεκτικότητα αλλά όταν χάνεις ένα παιχνίδι είναι πάντα δύσκολο», είπε ο προπονητής της Leicester.

«Είναι η δουλειά μου ως ηγέτης να εξασφαλίσω πως δεν θα πάρει τους παίκτες από κάτω. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι και καταλαβαίνουμε ότι μέρος αυτής της εξέλιξης είναι ότι μερικές φορές χάνεις παιχνίδια.

«Αυτό θα συμβεί, είναι μια περίπτωση που πρεπει να επεξεργαστούμε. Πάντα πιστεύουμε στο σχέδιό μας , αλλά όταν υπάρχει μία ‘αναποδιά’ δεν απογοητευόμαστε τόσο πολύ..

«Θέλουμε να παιξουμε μ’ένα τρόπο ο οποίος θα μας δώσει τους 3 βαθμούς.

«Οι στόχοι μας είναι ακόμα οι ίδιοι, θέλουμε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε ως ομάδα και έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε να είμαστε».

Η Liverpool επιστρέφει από το Qatar αφού κέρδισε το Club World Cup με 1-0 επί της Flamengo το Σάββατο, αλλά ο Rodgers αισθάνεται ότι ο πρώην σύλλογος του δεν πτοείται απ’την κούραση του ταξίδιού.

«Είναι ένα φανταστικό επίτευγμα,», δήλωσε ο πρώην προπονητής των Reds.

«Παίζουμε εντός, θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας – ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά θα είναι μια μεγάλη δοκιμασία για εμάς.

«Θα επανέλθουν και θα συνεχίσουν με το έργο που έχουν κάνει τα τελευταία δύο χρόνια».

Ο Brendan Rodgers στην ήττα της Leicester τον Οκτώβριο στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com