Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο χρήστης Elmohamady νιώθει Salah στο Villa Park!

Ο χρήστης Elmohamady νιώθει Salah στο Villa Park!

Όταν η σέντρα του Ahmed Elmohamady ,βρήκε τον Morgan Boyes και κατέληξε στα δίχτυα του Caoimhin Kelleher, για να γίνει το 2-0 της Aston Villa πολλοί θεατές του αγώνα συμπέραναν ότι αυτό ήταν άδικο για τη νεανική ομάδα της Liverpool που τα πήγαινε πολύ καλά μέχρι εκείνο το σημείο.

Αρκετοί όμως οπαδοί των Κόκκινων δυσαρεστήθηκαν με τους πανηγυρισμούς του παίκτη της Aston Villa και δεν δίστασαν να εκφράσουν στο twitter τα συναισθήματα τους με σχόλια όπως τα παρακάτω.

«Ο 32χρονος Elmohamady πανηγύρισε ένα αυτογκόλ εναντίον μιας ομάδας με μέση ηλικία 19 χρονών. Απογοητευτικό.»

«Ο Elmohamady νιώθει όπως ο Salah παίζοντας εναντίον των πιτσιρικάδων μας.»

«Ο Elmohamady πανηγυρίζει με αυτόν τον τρόπο μπροστά σε μία ομάδα από 18χρονους.»

«Ο Divock Origi, σκόραρε το τέρμα που μας έδωσε το Champions League και πανηγύρισε πηγαίνοντας στη γωνία του corner. Ο Elmohamady πέτυχε τέρμα με καραμπόλα εναντίον 18χρονων και πανηγύρισε με τον ίδιο τρόπο. Απογοήτευση.»

«Ο Ahmed Elmohamady πανηγύρισε ένα αυτογκόλ εναντίον της νεανικής ομάδας της Liverpool σαν να πέτυχε καθοριστικό γκολ σε τελικό του ChampionsLeague.»

Θα πρέπει πάντως να αναφέρουμε ότι μετά το τέλος του αγώνα ο manager της Villa, Dean Smith αλλά και ο βοηθός του John Terry πήγαν στα αποδυτήρια της Liverpool για να συγχαρούν –παρά την ήττα, την προσπάθεια των μικρών παικτών των Κόκκινων.

Πολύ χαρούμενος μετά το αυτογκόλ ο Ahmed Elmohamady.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com