Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ίσως οι καλύτεροι στον κόσμο Klopp και Liverpool»

«Ίσως οι καλύτεροι στον κόσμο Klopp και Liverpool»

Η Liverpool και ο Jurgen Klopp είναι ίσως οι καλύτεροι στον κόσμο, σύμφωνα με τον Antonio Mohamed, του οποίου η ομάδα, Monterrey, αντιμετωπίζει τους Reds στο Club World Cup την Τετάρτη.

Οι νικητές του CONCACAF Champions League κάνουν την τέταρτη εμφάνισή τους στο τουρνουά και ο Mohamed δήλωσε ότι δεν θα τα κάνουν εύκολα για τους πρωταθλητές Ευρώπης στον ημιτελικό της Τετάρτης στο Qatar.

«Φιλοδοξούμε να παίξουμε εναντίον της Liverpool και ήρθαμε να αγωνιστούμε έντονα σε αυτό το μεγάλο τουρνουά», είπε.

«Ο Jurgen Klopp είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές και η Liverpool είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

«Έχουμε κάνει μια τεράστια προσπάθεια να φτάσουμε σε αυτό το στάδιο και έχουμε έρθει να αγωνιστούμε ανεξάρτητα από το ποια ομάδα ή προπονητή θσ αντιμετωπίσουμε.

«Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε και να κερδίσουμε τον αγώνα.

«Δεν πήγαμε να συμμετάσχουμε σε αυτό το τουρνουά και να αφήσουμε την Liverpool να κερδίσει εναντίον μας. Τίποτα δεν είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο».

Η Liverpool θα είναι χωρίς τον Gini Wijnaldum για τον ημιτελικό, αν και έχει ταξιδέψει με την ομάδα. Ο συμπατριώτης του Wijnaldum, Virgil van Dijk, προπονήθηκε μόνος του καθώς εργάζεται σκληρά για επανέλθει σε πλήρη φυσική κατάσταση.

Η απίστευτη χρονιά του Van Dijk συνεχίστηκε τη Δευτέρα, καθώς ονομάστηκε ο καλυτερος παίκτης της χρονιάς απ’την Ένωση Φιλάθλων Ποδοσφαίρου, κερδίζοντας τον Raheem Sterling που ήρθε δεύτερος.

Jürgen Klopp και Virgil van Dijk μετά τη νίκη επί της Watford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com