Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποκλεισμός για τους μικρούς Reds στο Villa Park

Αποκλεισμός για τους μικρούς Reds στο Villa Park

Τέλος το Carabao Cup για την Liverpool. Η νεανική ομάδα των Reds δεν πραγματοποίησε μια κακή εμφάνιση, αλλά ηττήθηκε με 5-0 από την Aston Villa στο Villa Park και αποχαιρέτησε την διοργάνωση.
Α’ Ημίχρονο: Με μια πολύ νεανική ενδεκάδα ξεκίνησε η Liverpool, όπως άλλωστε αναμενόταν στον προημιτελικό του Carabao Cup με την Aston Villa και πέντε παίκτες πραγματοποίησαν το επίσημο ντεμπούτο τους με τα Κόκκινα, οι Hill, Christie-Davies, Longstaff, Gallagher και Boyes. Το ξεκίνημα των μικρών Reds ήταν αρκετά καλό και είχαν την πρώτη τους ευκαιρία με τον Harvey Elliott στο 11ο λεπτό. Το σκορ όμως άνοιξε από τους γηπεδούχους με απευθείας εκτέλεση πλάγιου φάουλ από τον Hourihane στο 15′, όπως και το 2-0 μόλις δύο λεπτά αργότερα με ένα πάρα πολύ άτυχο αυτογκόλ του Boyes. Ο Elmohamady έκανε την σέντρα από τα δεξιά, η οποία κόντραρε στον αμυντικό των Reds και κρέμασε τον Kelleher. Οι μικροί της Liverpool είχαν μια καλή στιγμή με τον Christie-Davies μετά από ωραία συνεργασία με τον Elliott, όμως οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που βρήκαν τα δύο επόμενα γκολ του αγώνα. Ο Kodjia σκόραρε δύο φορές για τους Χωριάτες. Πρώτα στο 37′ μετά από λάθος του κέντρου και στο 45′ όταν βρέθηκε σε καλή θέση στην μικρή περιοχή και τελείωσε την φάση μετά από ασίστ του Elmohamady.

Β’ Ημίχρονο: Καλύτερα ξεκίνησε η επανάληψη για τους μικρούς Κόκκινους και μάλιστα με ευκαιρία του Herbie Kane, στις οποίες όμως απάντησε ο Trezequet με τρεις δικές του μέσα σε 8 λεπτά, χωρίς όμως να σκοράρει και στο 65′ πέρασε ο Jack Bearne αντί του Longstaff. Δύο λεπτά αργότερα ο Herbie Kane είχε νέα ευκαιρία με κεφαλιά, για να σκοράρει. Κοντά στο γκολ έφτασε η Aston Villa στο 76′ και ο Clarkson αντικατέστησε τον Christie-Davies ένα λεπτό αργότερα, ενώ και ο 16χρονος, Norris πήρε την θέση του Ki-Jana Hoever στο 82ο λεπτό. Η Aston Villa μπορεί να είχε κατεβάσει ρυθμούς στο δεύτερο μέρος, αλλά σκόραρε και πέμπτο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Wesley.

Επόμενος αγώνας για την πρώτη ομάδα των Reds αύριο το απόγευμα με την Monterrey για το Club World Cup.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Aston Villa: Nyland, Elmohamady, Chester (Hause 77′), Konsa, Taylor, Douglas Luiz, Lansbury, Hourihane, Trezeguet, Jota, Kodjia (Wesley 73′)

Έμειναν στον πάγκο: Kalinic, Guilbert, McGinn, Grealish, El Ghazi

Liverpool: Kelleher, Hoever (Norris 82′), Van den Berg, Boyes, Gallacher, Chirivella, Kane, Christie-Davies (Clarkson 77′), Elliott, Hill, Longstaff (Bearne 65′)

Έμειναν στον πάγκο: Winterbottom, Clayton, Dixon-Bonner, Stewart.

Δεν τα κατάφεραν οι μικροί της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com