Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι διαιτητές στους αγώνες με Leicester, Wolves και Sheffield

Οι διαιτητές στους αγώνες με Leicester, Wolves και Sheffield

Μπορεί η Liverpool αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο Qatar και να ετοιμάζεται για τον ημιτελικό με την Monterrey, όμως την επόμενη εβδομάδα επιστρέφει στην δράση της Premier League και θα δώσει 3 αγώνες μέσα σε μια εβδομάδα. Με πρώτο εκείνον με την Leicester στο King Power Stadium.

Η Premier League ανακοίνωσε τους διαιτητές για τις 4 επόμενες αγωνιστικές. Το παιχνίδι των Reds με την West Ham έχει αναβληθεί λόγω του Club World Cup.

Στον αγώνα της Boxing Day με την Leicester διαιτητής της θα είναι ο Michael Oliver. Βοηθοί του θα είναι οι Stuart Burt και Simon Bennett με τέταρτο τον Craig Pawson.

Στο VAR θα βρίσκονται οι Paul Tierney και Stephen Child.

Με τον Oliver φέτος οι Reds έχουν 3 νίκες σε 3 παιχνίδια. Σφύριξε τις εντός έδρας νίκες με Manchester City (3-1) και Norwich (4-1), καθώς και το διπλό στο Stamford Bridge (1-2) επί της Chelsea τον Σεπτέμβριο.

Διαιτητής στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Wolves στις 29 του μηνός θα είναι ο Anthony Taylor. Βοηθοί του θα είναι οι Gary Beswick και Adam Nunn, με τέταρτο τον Mike Dean.

Όσο αφορά το VAR. Εκεί θα βρίσκονται οι Simon Hooper και Andy Garratt.

Ο Anthony Taylor φέτος σφύριξε τις νίκες επί Arsenal (3-1) και Tottenham (2-1) στο Anfield και το διπλό με σκορ 0-1 στο Bramall Lane επί της Sheffield United.

Τέλος, για τον εντός έδρας αγώνα με την Sheffield United στις 2 Ιανουαρίου ορίστηκε ο Paul Tierney και βοηθοί του θα είναι οι Daniel Cook και Harry Lennard. Τέταρτος ο Anthony Taylor και στο VAR οι Kevin Friend και Matthew Wilkes.

Δεν έχει διευθύνει κάποιον άλλον αγώνα της Liverpool την φετινή σεζόν, όμως το είχε κάνει πέρυσι και η ομάδα του Klopp μέτρησε 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια επί Leicester (1-2), Southampton (3-0), Fulham (2-0) και ξανά Southampton (1-3).

Με Paul Tierney ο πρώτος αγώνας του νέου έτους.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com