Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: Έγινε ο τέταρτος αρχηγός της Liverpool που φτάνει τις 150 νίκες στην PL

Henderson: Έγινε ο τέταρτος αρχηγός της Liverpool που φτάνει τις 150 νίκες στην PL

Ο Jordan Henderson έχει γίνει μόνο ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία της Liverpool που έχει κερδίσει 150 παιχνίδια της Premier League.
Ο Henderson ήταν στην αρχική ενδεκάδα για την πλευρά του Jurgen Klopp καθώς η ομάδα διατήρησε το αήττητο της σεζόν ενάντια στην Watford το μεσημέρι του Σαββάτου.
Τα γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο από τον Mohamed Salah, έδωσαν στους Reds μια νίκη με 2-0 στο Anfield και έτσι επέκτειναν το προβάδισμα απ΄την Manchester City στους 17 βαθμούς.
Η πλευρά του Pep Guardiola, η οποία αντιμετωπίζει την Arsenal αύριο το απόγευμα στο Emirates, είναι πλέον πιο κοντά στη ζώνη υποβιβασμού παρά στην Liverpool.
Ο Henderson εντάσσεται τώρα σε μια λίστα των θρύλων της Liverpool που έχουν επιτύχει το ίδιο κατόρθωμα – τα ινδάλματα των Reds όπως ο Steven Gerrard, ο Sami Hyypia και ο Jamie Carragher.
Αλλά ο πρώην παίκτης της Sunderland έχει το υψηλότερο ποσοστό νίκης απ’το υπόλοιπο του κουαρτέτου.
Ο Henderson κέρδισε το 59% των αγώνων της Premier League για τους Reds, 5% περισσότερο από τον Hyypia, και 8% και 7% περισσότερο από τους Gerrard και Carragher αντίστοιχα.
Ο μέσος ήρθε στη Liverpool από τη Sunderland το 2011 για αδιευκρίνιστο ποσό και έκτοτε έχει κάνει 255 εμφανίσεις για το σύλλογο, Επίσης τους οδήγησε στο έκτο Ευρωπαϊκό Κύπελλο την περασμένη σεζόν.

150 νίκες για τον Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com