Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Δεν σκέφτομαι την Liverpool»

Guardiola: «Δεν σκέφτομαι την Liverpool»

Ασταμάτητη είναι η φετινή Liverpool και κάθε εβδομάδα κάνει ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της Premier League, με αποτέλεσμα ο Pep Guardiola να μην έχει σταματήσει να μιλάει για τους Reds και φυσικά να τους σκέφτεται, όσο εκείνοι κερδίζουν και οι Cityzens μένουν πίσω.

Μίλησε για την Premier League και την Liverpool:

“ Όταν ήρθα εδώ, μπορούσες να κατακτήσεις το πρωτάθλημα με 85 βαθμούς. Τώρα όμως χρειάζεσαι τουλάχιστον 100, για να το κάνεις αυτό. ”

“ Βοηθήσαμε την Liverpool να κάνει το επόμενο βήμα και τώρα έχει εκπληκτικούς παίκτες και βρίσκεται σε ένα επίπεδο, στο οποίο πρέπει να φτάσουμε. ”

“ Όλες οι ομάδες που βρισκόμαστε πίσω από την Liverpool στην βαθμολογία, γνωρίζουμε πως πρέπει να φτάσουμε τους 100 βαθμούς. Ο Klopp έχει αυξήσει τα standards της Liverpool σε σχέση με την περσινή σεζόν. ”

“ Αυτή είναι η δεύτερη σεζόν τους σε αυτό το επίπεδο. Βοηθάει και το γεγονός πως δεν έχουν κερδίσει το πρωτάθλημα εδώ και αρκετό καιρό. Μπορείς να το νιώσεις αυτό. Το ένιωσα και εγώ στην πρώτη μου σεζόν στη City, όταν τερματίσαμε με 78 βαθμούς. ” Είπε ο Guardiola.

“ Τότε υπήρχαν μόνο 2-3 παίκτες στο ρόστερ που είχαν κερδίσει την Premier League. Οι υπόλοιποι δεν το είχαν κάνει και ήθελαν να νιώσουν αυτό το συναίσθημα. ”

“ Δεν τους (Liverpool) σκέφτομαι όμως καθόλου. Δεν υπάρχει ούτε μια σκέψη στο μυαλό μου. Θα προτιμούσα να ήμουν πιο κοντά στην Liverpool στην βαθμολογία, αλλά αυτή είναι μια κατάσταση που θα βοηθήσει τον σύλλογο. Θα μας βοηθήσει μακροπρόθεσμα. ”

Στο +17 από την City οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com