Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Watford (preview)

Liverpool – Watford (preview)

Δέκατη έβδομη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την ουραγό, Watford στις 14:30 ώρα το μεσημέρι του Σαββάτου με μοναδικό στόχο να πάρει μια εύκολη νίκη πριν αναχωρήσει για το Κατάρ και το Club World Cup.

Δεν θα μπορούσαν να ήταν καλύτερες οι συνθήκες για τους Reds, αφού προέρχονται από δύο συνεχόμενα διπλά επί των Bournemouth και Salzburg με clean sheet, προκρίθηκαν ως πρώτοι στους 16 του Champions League και νωρίτερα σήμερα ο Jürgen Klopp ανανέωσε την συνεργασία του με τον σύλλογο.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν συγκεντρώσει 48 βαθμούς με 15 νίκες σε 16 αγώνες και βρίσκονται στο +8 από την Leicester, η οποία υποδέχεται την Norwich στο King Power.

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λείπουν όμως από την ομάδα, καθώς ο Dejan Lovren υπέστη νέο τραυματισμό την Τρίτη στην Αυστρία και θα λείψει για μερικές εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν μόνο δύο διαθέσιμοι στόπερ στο ρόστερ, αν εξαιρέσουμε τους μικρούς.

Οι Fabinho, Matip, Clyne παραμένουν τραυματίες και αμφίβολος είναι ο Adam Lallana.

Το rotation θα συνεχιστεί από τον Γερμανό και στον αγώνα με την Watford, αφού ο τεχνικός της Liverpool θέλει να κάνει καλύτερη διαχείριση με τους παίκτες του την φετινή σεζόν.

Θέση στην επίθεση διεκδικεί ο Divock Origi, ενώ πολύ πιθανή είναι και η συμμετοχή των Xherdan Shaqiri και Alex Oxlade-Chamberlain.

Η αντίπαλος των Reds, Watford αντιμετωπίζει και αγωνιστικά προβλήματα με μόνο μια νίκη σε 16 παιχνίδια, αλλά και έχει και αρκετούς τραυματισμούς.

Ο νέος τεχνικός των Hornets, Nigel Pearson δεν μπορεί να υπολογίζει στους Welbeck, Holebas, Cleverley και η συμμετοχή των Pereyra και Masina για την ώρα είναι αμφίβολη. Επιστρέφει όμως ο Craig Dawson.

Η τελευταία της βαθμολογίας της Premier League προέρχεται από την λευκή εντός έδρας ισοπαλία με την Crystal Palace, ενώ προηγήθηκαν τρεις ήττες κόντρα σε Leicester, Southampton και Burnley.

Στον περσινό αγώνα, αλλά και τον προπέρσινο αγώνα του Anfield, η Liverpool είχε επικρατήσει με 5-0.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Andre Marriner.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Η Liverpool έχει 6 νίκες και μια ισοπαλία στα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με την Watford με τέρματα 25-4.
  • Οι Reds μπορούν να γίνουν η πρώτη ομάδα στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας που κερδίζουν μια ομάδα τρεις συνεχόμενες φορές με 5-0.
  • Η Watford έχει 18 ήττες κόντρα στην Liverpool. Από καμία ομάδα δεν έχει μετρήσει περισσότερες.
  • Η μοναδική νίκη των Hornets στο Anfield ήρθε το 1999.
  • Οι Reds έχουν κερδίσει 24 από τα τελευταία 25 παιχνίδια τους στην Premier League.
  • Αήττητη εδώ και 33 αγώνες είναι η ομάδα του Klopp.
  • Μόνο η Liverpool έχει κερδίσει όλους τους εντός έδρας αγώνες στις 4 κατηγορίες του Αγγλικού ποδοσφαίρου.
  • Ο Mohamed Salah έχει σκοράρει 6 γκολ σε 4 αγώνες με αντίπαλο την Watford.
  • Στην κορυφή θα βρίσκεται η Liverpool την ημέρα των Χριστουγέννων.
Η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Watford το μεσημέρι του Σαββάτου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com