Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ποτέ δεν αμφέβαλλα για τον Keita»

Klopp: «Ποτέ δεν αμφέβαλλα για τον Keita»

Ο Naby Keita το απόγευμα του Σαββάτου στον εκτός έδρας αγώνα με την Bournemouth επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα και στις καλές εμφανίσεις, με τον Jürgen Klopp να δηλώνει πως ποτέ δεν αμφέβαλλε για τις ικανότητες του διεθνή μέσου από τη Γουινέα.

Ο Klopp ρωτήθηκε αν είχε ποτέ αμφιβολίες για τον Naby:

“ Όχι, καθόλου. Ήταν απλά άτυχος και στην ζωή χρειάζεσαι την τύχη. Είχε ξεκινήσει πολύ καλά και μετά τραυματίστηκε. Όλοι το έχουν ξεχάσει αυτό. ”

“ Όταν βλέπεις έναν τόσο καλό παίκτη, αναρωτιέσαι γιατί δεν αγωνίζεται κάθε εβδομάδα. Ο Naby ήταν όμως τραυματίας και η ομάδα βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση. Οπότε θα κάνεις αλλαγές; ” Είπε ο Klopp.

“ Όταν κάτι δουλεύει δεν θα το αλλάξεις, για να χρησιμοποιήσεις έναν άλλον παίκτη. Αν θέλεις να κάνεις αλλαγές, τότε σημαίνει πως δεν πετάει η ομάδα. Δεν ήταν πως είχαμε κερδίσει όλα τα παιχνίδια μας με 4-0 και 5-0 και έπρεπε απλά να χρησιμοποιήσουμε έναν παίκτη που θα μας βοηθήσει απλά με τα στημένα. ”

Αποκάλυψε και την επικοινωνία που είχε μαζί του:

“ Ο Naby δεν έπαιζε και το καταλαβαίνω αυτό. Για τον λόγο αυτό βρισκόμασταν σε συνεχή επικοινωνία και μιλήσαμε αρκετά για αυτό το θέμα. Ένας παίκτης πρέπει να συνηδειτοποιεί πως ο προπονητής τον πιστεύει ακόμα. ”

“ Ποτέ δεν αμφέβαλλα για εκείνον και μας βοήθησε αρκετά (στον αγώνα με την Bournemouth). Κάποιες φορές πρέπει να μιλήσεις με τους παίκτες. ”

“ Αυτή τη σεζόν δεν βρισκόταν στο 100% όταν ξεκινήσαμε την προετοιμασία, αλλά ποτέ δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία για την ποιότητα που έχει. ”

Ο Naby Keita γράφει το 0-2 για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com