Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες»

Klopp: «Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες»

Σε αλλαγές προχώρησε στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Jürgen Klopp και αναμένεται να συνεχίσει το rotation και στους επόμενους αγώνες, καθώς δήλωσε πως η ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες της, όταν του έγινε η σχετική ερώτηση.

Ρωτήθηκε για τις αλλαγές που έχει κάνει στους δύο τελευταίους αγώνες:

“ Για εμένα δεν είναι δύσκολο. Απλά παίρνω τις αποφάσεις και μετά γίνεται. Δεν μίλησα στον Sadio ή στον Div και δεν είχα μιλήσει στον Bobby, τον Mo και τον Hendo για στο προηγούμενο παιχνίδι. ”

“ Δεν τους μίλησα και δεν τους ρώτησα. Απλά πήρα την απόφαση. Στο επόμενο παιχνίδι κάποιοι άλλοι θα παίξουν και το ίδιο και στο επόμενο και στο μεθεπόμενο. Αυτό θα συμβαίνει τώρα. ”

“ Έχω ένα πολύ έξυπνο ρόστερ παικτών. Κοιτάζουν το πρόγραμμα και καταλαβαίνουν τι γίνεται. Θα τους χρειαστούμε όλους στη συνέχεια. ”

“ Στον αγώνα (με την Bournemouth) είχαμε 14 ενήλικες παίκτες και τους Harvey και Curtis. Οι μόνοι παίκτες που ίσως επιστρέψουν για την Τρίτη είναι οι Gini και Adam και θα φτάσουμε τους 16 παίκτες. ” Δήλωσε ο Klopp.

Ποιοι θα ξεκινήσουν αύριο το βράδυ στην Αυστρία:

“ Θα δούμε ποιοι θα ξεκινήσουν την Τρίτη. Δεν έχω ιδέα από τώρα τι θα γίνει. Μπορούσαμε να ξεκουράσουμε όμως δύο παίκτες (Mane και Origi) και μαζί με τους Adam και Gini να τους έχουμε διαθέσιμους για την Τρίτη και έπειτα να πάρουμε τις αποφάσεις μας. ”

Klopp και Henderson πανηγυρίζουν το διπλό στο Vitality.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com