Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shaqiri: «Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει, αν συνεχίσουμε έτσι»

Shaqiri: «Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει, αν συνεχίσουμε έτσι»

Το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί εντός και εκτός γηπέδου για την Liverpool επιβεβαίωσε μέσω των τελευταίων του δηλώσεων ο μέσος της ομάδας, Xherdan Shaqiri, τονίζοντας μάλιστα πως κανείς δεν θα μπορεί να σταματήσει τους Reds, αν συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς.

Μίλησε για την ομάδα:

“ Είμαστε πολύ εθνουσιασμένοι στην ομάδα. Ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο και με τον Jürgen Klopp έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή, αλλά πάνω από όλα έναν πολύ καλό άνθρωπο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν σύλλογο, που θέλει να επιτύχει τους στόχους του. ”

“ Πέρυσι κερδίσαμε το Champions League και κανείς δεν κατάλαβε πως καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή με την Barcelona. Ήταν μια απίστευτη χρονιά για εμάς. ”

“ Την φετινή σεζόν επίσης ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά και πλέον βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή θέση και ελπίζουμε να κατακτήσουμε την Premier League. Είμαστε μια ομάδα που κοιτάζει κάθε αγώνα ξεχωριστά. ” Είπε ο Shaqiri.

Αναφέρθηκε και στην περσινή κατάκτηση του Uefa Champions League:

“ Η περσινή κατάκτηση του Champions League μου άφησε ένα υπέροχο συναίσθημα, γιατί το κατακτήσαμε με έναν ξεχωριστό τρόπο. Ήταν από τους πιο ξεχωριστούς τίτλους που έχω κατακτήσει στην καριέρα μου, λόγω του τρόπου που κάναμε την ανατροπή με την Barcelona. ”

“ Αν συνεχίσουμε και φέτος έτσι, κανείς δεν θα μπορεί να μας σταματήσει και θα είναι άλλη μια σεζόν με επιτυχίες. ”

Ο Xherdan Shaqiri με την κούπα του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com