Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chamberlain: «Πάντα πιστεύω ότι θα κερδίσουμε»

Chamberlain: «Πάντα πιστεύω ότι θα κερδίσουμε»

O Alex Oxlade-Chamberlain λέει ότι η νικηφόρα νοοτροπία στο Anfield είναι σε πλήρη αντίθεση με οτιδήποτε έχει βιώσει στις προηγούμενες ομάδες του.

Με σχόλια που μπορεί να δώσουν μια εικόνα για τα πρόσφατα προβλήματα στην πρώην ομάδα του Oxlade-Chamberlain, την Arsenal, όσο και για την επιτυχία στην Liverpool, ο μέσος εξήγησε γιατί δεν είναι τυχαίο ότι οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος έχουν εξασφαλίσει τόσες πολλές σκληρές νίκες.

» Το σκεπτικό που έχω όταν πηγαίνω να παίξω σ’ένα παιχνίδι είναι ότι θα κερδίσουμε. Νομίζω ότι έτσι αισθανόμαστε όλοι «, δήλωσε ο Oxlade-Chamberlain.
«Πάμε στα παιχνίδια αποφασισμένοι να κερδίσουμε και με οτιδήποτε άλλο αποτέλεσμα είμαστε απογοητευμένοι. Υπάρχουν φορές στην καριέρα μου, όπου σίγουρα δεν πήγαινα σ’ όλα τα παιχνίδια 100 τοις εκατό σίγουρος ότι η ομάδα πρόκειται να νικήσει. Αλλά με αυτή την ομάδα, έχω αυτό το είδος πεποίθησης. Προφανώς δεν μπορεί να συμβεί έτσι κάθε φορά αλλά όταν πηγαίνεις σε παιχνίδια με αυτό το είδος νοοτροπίας και πεποίθησης απλοποιεί οτιδήποτε άλλο. Πηγαίνεις εκεί για να κερδίσεις, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις. Θα υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις, που συμβαίνουν με τον αντίπαλο ή μερικά
λάθη εδώ και εκεί αλλά η γενική νοοτροπία είναι ότι θα κερδίσουμε. Οτιδήποτε άλλο συμβαίνει μέσα και γύρω από αυτό θα συμβεί και είναι αυτό που είναι. »
Ο Oxlade-Chamberlain έχει παίξει με εξαιρετικούς παίκτες στην Arsenal, αλλά κατηγορούνται ότι δεν είχαν την ψυχική δύναμη να καταφέρουν να πάρουν τίτλους κατά τα τελευταία χρόνια υπό τον Arsene Wenger. Αν και δεν ανέφερε την πρώην ομάδα του, δεν είναι πολύ δύσκολο να μαντέψει κανείς πού αναφερόταν στις δηλώσεις του.
«Ήμουν σε ομάδες που είναι φανταστικές ομάδες όταν όλα είναι υπέροχα, είμαστε πολύ καλοί και όταν έχουμε μια κακή μέρα, έχουμε μια κακή μέρα», δήλωσε ο Oxlade-Chamberlain.
«Το καλό με τούτη την ομάδα ειναι ότι όταν έχουμε μια κακή μερα, εξακολουθούμε να φέρνουμε καλά αποτελέσματα επειδή ακολουθούμε τις αρχές μας.
«Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά έχουμε μια σαφή εικόνα των ιδεών, τον τρόπο που θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Είτε έχουμε δουλέψει για 80 λεπτά ή 85 λεπτά δεν φαίνεται να έχει σημασία για μας. Συνεχίζουμε με αυτό ππυ ξέρουμε και νομίζω ότι έτσι κερδίσαμε μερικά παιχνίδια.
«Αυτή η κουλτούρα νίκης εξαπλώνεται σε όλη την ομάδα. Ο προπονητής επιμένει ότι οι ηγέτες στην ομάδα μας – Jordan, Milly, Adam, Virgil – είναι οι παίκτες που απαιτούν το καλύτερο μέρος του εαυτού τους πρωτίστως και μετα απ’ τους υπόλοιπους μας.
Η Liverpool μπαίνει στο ντέρμπι της Merseyside της Τετάρτης με ένα υγιές προβαδισμα 8 βαθμών, αλλά πρόθυμη να μην προσφέρει καμία ενθάρρυνση στους αντιπάλους της.
«Είτε είσαι μπροστά στην βαθμολογία είτε πίσω, οι άνθρωποι πάντα θα μιλάνε, είτε θετικά, είτε προσπαθώντας να μετατρέψουν τις θετικές καταστάσεις σε αρνητικές», είπε.
«Πρέπει να σιγουρευτούμε ότι κάθε φορά που παίζουμε είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της ζωής μας και αυτό είναι το μήνυμα που ο προπονητής συνεχίζει να μας δίνει, κάνουμε αυτό που μας λέει και βλέπουμε το αποτέλεσμα στο τέλος της σεζόν. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που δεν μπορείς να παγιδευτείς σε όλες τις συζητήσεις των ανθρώπων που κάνουν νωρίς προβλέψεις. Έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι υπάρχουν τομείς στους οποίους μπορούμε να βελτιωθούμε και οι επιδόσεις μας δεν ήταν πάντα απολύτως καλές αλλά βρίσκουμε τρόπους για να κερδίσουμε. Εάν συνεχίζουμε να δουλεύουμε και τα πράγματα συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο και μπορούμε να αρχίσουμε να βγάζουμε λίγο περισσότερες εκπληκτικές αποδόσεις, αυτό είναι προφανώς καλό για εμάς. Αλλά προς το παρόν είμαστε ενθουσιασμένοι με το πώς πηγαίνουμε. Τα παιδιά είναι άψογα αλλά είναι πολύ μακρυς ο δρομος σε ολους τους θεσμούς.

«Δεν κρύβομαι, έτσι ακούω τι λένε οι άνθρωποι και τις προβλέψεις που κάνουν. Πρεπει να συνεχίσεις να κυνηγάς τα αποτελέσματα. Μπορεί να υπάρχει μια εποχή όπου τα αποτελέσματα δεν πάνε τόσο καλά και οι αντίπαλοι ίσως να κλείσουν την διαφορά λίγο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τις στιγμές αυτές.»

Πάντα πιστεύει στην νίκη ο Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com