Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 3/12/1985 Νίκη επί Tottenham στο FL Super Cup (vid)

Σαν σήμερα: 3/12/1985 Νίκη επί Tottenham στο FL Super Cup (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Kenny Dalglish θα κερδίσουν την Tottenham στο Anfield για το Football League Super Cup, διοργάνωση που υπήρξε μόνο για μία χρονιά!

Το Football League Super Cup γνωστό και ως ScreenSport Super Cup λόγω του χορηγού του, δημιοθργήθηκε από την Αγγλική Ομοσπονδία, για να βοηθήσει οικονομικά τις ομάδες του Νησιού, λόγω του αποκλεισμού τους από τα Κύπελλα Ευρώπης, μετά τα γεγονότα του Heysel. Λόγω του χαμηλού ενδιαφέροντος των ομάδων αλλά και του κοινού, κράτησε μόλις μία χρονιά και δεν δόθηκε συνέχεια (17.9.1985 – 30.9.1986). Μάλιστα οι περισσότεροι σύλλογοι που πήραν μέρος, δεν θέλουν ούτε να το μνημονεύουν στην ιστορία τους.

Για την ιστορία πάντως του παιχνιδιού, οι Κόκκινοι δείχνοντας απόλυτο σεβασμό στην διοργάνωση, ξεκίνησαν με 9 από τους 11 που είχαν ξεκινήσει τρεις μέρες νωρίτερα με την Chelsea, κέρδισαν τους Λονδρέζους με δύο γκολ στο 1ο ημίχρονο των Kevin MacDonald στο 19′ & Paul Walsh στο 34′. Tο παιχνίδι παρακολούθησαν μόλις 14.855 θεατές, κάτι που μαρτυράει από μόνο του το χαμηλό ενδιαφέρον του κοινού.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε σχεδόν όλο το παιχνίδι των Κόκκινων εναντίων των Σπυρουνιών:

Σαν σήμερα: 3/12/1985 Νίκη επί Tottenham στο FL Super Cup
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com