Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Barnes: «Έπρεπε να είχαμε δώσει περισσότερο χρόνο στον Rodgers»

Barnes: «Έπρεπε να είχαμε δώσει περισσότερο χρόνο στον Rodgers»

Μια εξαιρετική πορεία πραγματοποιεί ο Brendan Rodgers με την Leicester, με την οποία βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Premier League και ο θρύλος των Reds, John Barnes, εντυπωσιασμένος από την δουλειά του στους Foxes, δήλωσε πως η Liverpool θα έπρεπε να του παρέχει περισσότερο χρόνο.

Ο Barnes μίλησε στο The Offside Rule Exclusives:

“ Τα αποτελέσματα του Jürgen τα δύο πρώτα χρόνια δεν ήταν καλύτερα από του Brendan, αλλά τον εμπιστευτήκαμε, τον πιστέψαμε και τον κρατήσαμε στον πάγκο της ομάδας. ”

“ Τον αφήσαμε να βγάλει από την ενδεκάδα τον Sturridge και τον Sakho. Ο Brendan θα ήθελε να κάνει το ίδιο, αλλά δεν μπόρεσε γιατί δεν τον πίστευε ο κόσμος. ”

“ Είδατε όμως στην Celtic πόσο καλός προπονητής είναι και το βλέπετε τώρα και στην Leicester. Δεν του φερθήκαμε όπως θα έπρεπε. ”

“ Είμαι χαρούμενος που ο Jürgen βρίσκεται εδώ, αλλά αν είχαμε δώσει περισσότερο χρόνο στον Brendan, είμαι σίγουρος πως θα είχε εξίσου καλά αποτελέσματα. ”

Ρωτήθηκε αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην ομάδα:

“ Κερδίσαμε το Champions League πέρυσι και τερματίσαμε δεύτεροι με μόλις μια ήττα. Δεν μπορούμε να βελτιωθούμε από αυτό. ”

“ Αν φέτος πάρουμε το πρωτάθλημα με 90 βαθμούς, θα είναι μια καλύτερη σεζόν από την περσινή δεύτερη θέση με τους 97; ”

“ Θα είμαι πολύ χαρούμενος, αν πάρουμε το πρωτάθλημα με 97 βαθμούς, αλλά δεν θα πω πως ήταν καλύτερη σεζόν από την περσινή. ”

Η Liverpool έχει 12 νίκες στην Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com