Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Μπορεί να αλλάξουμε το σύστημα λόγω των τραυματισμών»

Klopp: «Μπορεί να αλλάξουμε το σύστημα λόγω των τραυματισμών»

Πολλά και σοβαρά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει η Liverpool τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς μετά τον Joel Matip, τέθηκε εκτός για αρκετό καιρό και ο Fabinho, ενώ οι Mo Salah και Andrew Robertson ταλαιπωρούνται από προβλήματα στον αστράγαλο εδώ και κάποιες εβδομάδες και ο Jürgen Klopp πρέπει να βρει τις κατάλληλες λύσεις.

Ο Klopp ρωτήθηκε για τους τραυματισμούς και τις λύσεις που πρέπει να βρει η ομάδα το επόμενο διάστημα:

“ Έχουμε ορισμένα παιδιά, όπως ο Shaq και ο Naby, τα οποία για διάφορους λόγους δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής. ”

“ Αυτά τα πράγματα είναι φυσιολογικά, αλλά τώρα έχουμε δύο σοβαρούς τραυματισμούς αμυντικογενών παικτών με τους Fabinho και Matip. Όλοι θα παίξουν. Είναι ώρα για όλα τα παιδιά να είναι εδώ και να μας βοηθήσουν. ”

“ Τα νέα με τους τραυματισμούς δεν είναι καθόλου καλά. Πρέπει όμως να βρούμε λύσεις και έχουμε λύσεις για κάθε θέση. Έχουμε λύσεις για την θέση του Fabinho και μπορούμε να τον αντικασταστήσουμε. Έχουμε παίξει καλά και χωρίς εκείνον, οπότε όλα είναι καλά. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Πρέπει να βρούμε λύσεις για όλα και παίκτες θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. Μπορεί να αλλάξουμε το σύστημα ή να κάνουμε διάφορα πράγματα. Είναι τεράστια απώλεια ο Fabinho, αλλά δεν είμαστε η μοναδική ομάδα στην Premier League με τραυματισμούς. ”

Ο Naby Keita ξεπέρασε την ίωση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com