Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εφτάρα στην Napoli με hat-trick του Jones η Under 19!

Εφτάρα στην Napoli με hat-trick του Jones η Under 19!

Μια απίστευτη εμφάνιση πραγματοποίησε η Under 19 των Reds νωρίτερα σήμερα στο Kirkby, καθώς διέλυσε με 7-0 την Napoli, έφτασε τους 10 βαθμούς μετά από αγώνες στον όμιλο του Youth League και έφτασε πιο κοντά στην φάση των 16 της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Barry Lewtas ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο το ματς και προηγήθηκαν με τέρμα του Cain μόλις στο τέταρτο λεπτό και διπλασίασαν το προβάδισμά τους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού και πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης, Curtis Jones στο 18′, για να έρθει 3 λεπτά αργότερα ο Dixon-Bonner και να γράψει το 3-0 με ένα φανταστικό τελείωμα.

Οι Reds δεν σταμάτησαν όμως εκεί και συνέχισαν με εκπληκτικό ποδόσφαιρο, για να κάνουν και το 4-0 στο 24′, ξανά με τον Curtis Jones, ενώ μετά από ένα τρίλεπτο βρήκαν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα με γκολ του Longstaff.

Ήταν ένα καταπληκτικό ημίωρο από την Under 19 και το 5-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Barry Lewtas πραγματοποίησε πέντε αλλαγές στο δεύτερο μέρος, αλλά αυτό δεν απέτρεψε τους Reds από το να βρουν άλλα δύο γκολ και να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 7-0

Ο Curtis Jones ολοκλήρωσε το hat-trick στο 52′ και ο Longstaff έγραψε το τελικό 7-0 στο 63ο λεπτό.

Η σύνθεση της Under 19: 

Winterbottom, N.Williams, Hoever, Van den Berg (Boyes 56′), Larouci (Clayton 73′),Clarkson (Morton 56′), Dixon-Bonner, Cain, Elliott (Hill 56′), Jones (Norris 68′), Longstaff.

Ο Curtis Jones διαμορφώνει με πέναλτι το 2-0.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com