Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Για επαφές της Liverpool με τον Kai Havertz γράφουν οι Γερμανοί

Για επαφές της Liverpool με τον Kai Havertz γράφουν οι Γερμανοί

Η Liverpool φημολογείται ότι είναι μία τις 7 ομάδες που διαπραγματεύονται για τη μεταγραφή του Γερμανού διεθνή, Kai Havertz για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Havertz, μέσος, 20 ετών, είναι παίκτης που κατείχε το ενδιαφέρον της Liverpool προ πολλού.

Και αυτό το ενδιαφέρον είναι κατανοητό δεδομένου της τεράστιας δυνητικότητας του παίκτη – δημιουργικός, που χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, που έχει ύψος 1.85 και εξαιρετικός στην κατοχή της μπάλας και με βλέμμα για γκολ. Είναι ήδη ένα ταλέντο ανώτατου επιπέδου, με προοπτική παγκόσμιας κλάσης για το μέλλον.

Έχει 3 γκολ και 1 assist στις 16 εμφανίσεις του για τη Bayer Leverkusen αυτή τη σεζόν, αφού σημείωσε 20 γκολ και δημιούργησε άλλα 7 πέρσι σε μια εξαιρετικά εντυπωσιακή σεζόν που τον είδε να λειτουργεί πρωτίστως ως επιθετικός μέσος.

Χωρίς τραυματισμούς, ο Havertz φαίνεται να ειναι η ιδανική νέα μεταγραφή για την ομάδα του Jurgen Klopp.

Και σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, οι Reds είναι μεταξύ των 7 ομάδων που διαπραγματεύονται για μεταγραφή ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ για τον παίκτη στο τέλος της σεζόν.

Άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται είναι η Chelsea, η Manchester United, η Manchester City, η Bayern Munich, η Barcelona και η Real Madrid.

Μιλώντας πρόσφατα, ο Havertz υπαινίχθηκε πως σκέφτεται να φύγει από τη Bundesliga, λέγοντας ότι αισθάνεται ικανός να παίξει είτε στην Premier League ή στη La Liga.

«Νομίζω ότι έχω αρκετή διεθνή εμπειρία στην Leverkusen», είπε. «Γνωρίζω τον ρυθμό αυτών των διεθνών αγώνων και είμαι βέβαιος ότι μπορώ να πάω στο εξωτερικό ανά πάσα στιγμή και να παίξω σε ομάδες έξω από τη Γερμανία.

«Προς το παρόν, θέλω να έχω μια καλή σεζόν. Στη συνέχεια, βλέπουμε. »

Το περασμένο καλοκαίρι η Liverpool είχε παρόμοιο ενδιαφέρον για τον παίκτη, και φάνηκε ότι ο Havertz είχε αποκλείσει μια μεταγραφή στην Ιταλία, με την Αγγλία ή την Ισπανία τον προτιμώμενο προορισμό του.

Παιζοντας 7 φορές για τη Γερμανία, σημειώνοντας 1 γκολ, η επόμενη μεταγραφή του Havertz θα τον δει ανάμεσα στην ελίτ της Ευρώπης.

Η αναφερόμενη ζητούμενη τιμή θα έσπαγε το ρεκόρ ύψους 75 εκατομμυρίων λιρών που έδωσε η ομάδα για τον Virgil van Dijk, αλλά, αφού το 2019 έδωσε μόλις 1,3 εκατομμύρια λίρες και περισσότερα από 40 εκατομμύρια λίρες εισπράχθηκαν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τα χρήματα υπάρχουν για να γίνει η μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι.

Θεωρείται πως η Liverpool αναζητα μια μεγάλη μεταγραφή, η οποία θα συμπίπτει με τη νέα συμφωνία με την Nike, ενώ φημολογειται πως ο Jadon Sancho ενδιαφέρει τους Merseysiders.

Για επαφές της Liverpool με τον Kai Havertz γράφουν οι Γερμανοί
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com