Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απέφυγε την ήττα με γκολ του Lovren, αλλά δεν προκρίθηκε η Liverpool

Απέφυγε την ήττα με γκολ του Lovren, αλλά δεν προκρίθηκε η Liverpool

Θα έχουν δουλειά στην Αυστρία τον επόμενο μήνα οι Reds! Η Liverpool ήθελε να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση, αλλά έμεινε στο 1-1 με την Napoli μετά από μια μέτρια εμφάνιση και έφτασε τους 10 βαθμούς μετά από 5 αγώνες στο Champions League.

Ο Dejan Lovren με κεφαλιά ισοφάρισε για τους Πρωταθλητές Ευρώπης.
Α’ Ημίχρονο: Χωρίς εκπλήξεις, αλλά με με τρεις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με την Crystal Palace ξεκίνησαν κόντρα στη Napoli οι Reds. Οι Mo Salah, James Milner και Joe Gomez επανήλθαν στην ενδεκάδα αντί των Oxlade-Chamberlain, Trent Alexander-Arnold και Gini Wijnaldum. Το πρώτο σουτ του αγώνα το είχαν οι Ναπολιτάνοι στο 11′, αλλά έφυγε αρκετά ψηλά από τον Fabian Ruiz. Η Liverpool έκανε την πρώτη της αναγκαστική αλλαγή στο 19′ με τον Gini Wijnaldum να παίρνει την θέση του Fabinho, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο και παρότι προσπάθησε να συνεχίσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Η ατυχία για τους Reds δεν σταμάτησε όμως στον τραυματισμό του Βραζιλιάνου, καθώς δύο λεπτά αργότερα έμειναν πίσω στο σκορ με γκολ του Mertens, σε μια φάση όμως που ξεκίνησε από πεντακάθαρο φάουλ του Βέλγου στον Virgil van Dijk. Ο Ολλανδός κατάφερε να συνεχίσει και απείλησε την εστία του Meret πρώτα σουτ και έπειτα με κεφαλιά στο 35′. Η Liverpool ανέβασε στροφές και βρήκε ευκαιρία με τον Milner στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, αλλά ο Meret ήταν σε ετοιμότητα και δεν άφησε τους Πρωταθλητές Ευρώπης να ισοφαρίσουν.

Β’ Ημίχρονο: Καλύτερα μπήκαν στο δεύτερο μέρος οι Reds, αποφασισμένοι να βρουν την ισοφάριση και μόνο ο Joe Gomez δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των υπολοίπων, οπότε αντικαστάθηκε στο 57′ με τον Alex Oxlade-Chamberlain να περνά στην θέση του και τον Jordan Henderson να συνεχίζει ως δεξί μπακ. Ένα λεπτό πριν την αλλαγή ο Bobby Firmino έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Koulibaly να διώχνει πάνω στην γραμμή την προσπάθειά του. Το 1-1 τελικά ήρθε για την Liverpool στο 65′ με κεφαλιά του Dejan Lovren μετά από κόρνερ του Milner. Η Liverpool συνέχισε την πίεση και στα επόμενα λεπτά χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία μέχρι να περάσει στο ματς ο Trent Alexander-Arnold αντί του Milner και να φτάσει πολύ κοντά στο 2-1 ο Wijnaldum. Στη συνέχεια του αγώνα, οι Reds αν και προσπάθησαν να βρουν το δεύτερο γκολ, δεν το προσπάθησαν, καθώς δοκίμασαν μόνο με σέντρες.

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα του Σαββάτου με αντίπαλο την Brighton στο Anfield.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Gomez (Oxlade-Chamberlain 57′), Lovren, Van Dijk, Robertson, Fabinho(Wijnaldum 19′), Milner (Alexander-Arnold 78′), Henderson; Salah, Mane, Firmino.

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Lallana, Shaqiri, Origi

Napoli: Meret, Maksimovic, Manolas, Koulibaly, Di Lorenzo, Allan, Fabian, Mario Rui, Lozano (Llorente 72′), Zielinski (Younes 85′), Mertens (Elmas 81′).

Έμειναν στον πάγκο: Ospina, Luperto, Gaetano, Callejon.

Ο Lovren ισοφαρίζει σε 1-1 για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com