Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Πρέπει να επιστρέψουμε στα clean sheets»

Robertson: «Πρέπει να επιστρέψουμε στα clean sheets»

Ο Andy Robertson ζήτησε να επιστρέψει η ομαδα στα clean sheeta και για να αποφευχθούν η πιεση στα τελευταία λεπτά των αγώνων που έχει καθορίσει μέχρι στιγμής την σεζόν τους.

Οι Reds έχουν συνηθισει να σκοραρουν στις καθυστερήσεις αγώνων και μέχρι στιγμής τους έχει βγει σε καλό καθώς κάθονταν με διαφορά οκτώ βαθμων απ’ τον δευτερο στην κορυφή της Premier League.

Βρίσκονται επίσης κοντά στους 16 του Champions League, με τρεις βαθμούς κατά της Napoli την Τετάρτη να είναι αρκετοί για να εξασφαλίσουν την πρόκριση ως νικητές του γκρουπ.
Όμως, σε όλους τους αγώνες μέχρι στιγμής, η Liverpool διατηρεί μόνο τρία clean sheets: εναντίον της Burnley και της Sheffield United στο πρωτάθλημα και της ΜΚ Dons στο League Cup.
Φέτος δεν μπορεί να συγκριθεί με πέρσι, που είδαν τον Alisson να καταγράφει 27 clean sheets σε 51 εμφανίσεις και μιλώντας στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου o Robertson αναγνώρισε την ανάγκη για πιο clean sheets.

«Είναι μια καλή ερώτηση και μάλλον δεν εχουμε την απάντηση «, είπε, όταν ρωτήθηκε για το κακό αμυντικό ρεκόρ των Reds.
«Μερικά γκολ που φαγαμε ήταν υψηλής ποιότητας και ορισμένα ήταν από λάθη μας.

«Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να επιστρέψουμε στα clean sheets, γιατί αφήνει τους επιθετικούς να κάνουν την δουλειά τους. »

«Εάν τρώμε γκολ, δεν μπορουμε πάντα να βασιζόμαστε σε γκολ στις καθυστερησεις.

«Έτσι θα ήταν ωραίο να επιστρέψουμε στα clean sheets και πιστεύουμε ότι είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτό και ελπίζουμε ότι αυτό θα ξεκινήσει αύριο το βράδυ».

Έχει υπάρξει μια ευρύτερη θεωρία ότι, παρά την κυρίαρχη θέση της Liverpool, δεν έχουν ακόμη ανακαλύψει την μέγιστη ταχύτητα.

Αυτό χρησιμεύει ως προειδοποιητικό σημάδι για τους αντιπάλους της, αλλά δεν είναι μια ιδέα που ο Robertson υποστηρίζει, αν και το αριστερό back παραδέχτηκε ότι θα προτιμούσε να αποφύγει  τις περιπέτειες της τελευταίας στιγμής. »

«Δεν το πιστεύω, γιατί έχουμε βρει τρόπους να κερδίζουμε και έχουμε δουλέψει σκληρά μέχρι το τέλος, και έχουμε επιτύχει καλές εμφανίσεις με διάφορους τρόπους», συνέχισε.

«Σε κάποια παιχνίδια, κόντρα της Man City και της Tottenham, παίξαμέ απίστευτα αλλά στη συνέχεια κόντρα της Aston Villa και της Crystal Palace έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά. » Δήλωσε ο Robertson.

«Δεν παιζουμε το καλύτερό μας παιχνιδι, αλλά βρίσκουμε έναν τρόπο να κερδίσουμε, γι ‘αυτό και είμαστε τόσο καλοί. »

«Στην Premier League έχουμε 37 βαθμούς, οπότε δεν παραπονιόμαστε! »

«Αλλά είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί για την τελειότητα, και αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, αλλά αν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε προς αυτόν τον δρόμο τότε θα φτάσουμε εκεί. »

«Αν οι άνθρωποι λένε ότι δεν έχουμε ‘ φτάσει’ στα ύψη μας τότε ελπίζουμε ότι αυτό θα συμβεί, γιατί αυτό θα είναι ωραίο. »

«Ας ελπίσουμε πως θα έχουμε περισσότερα clean sheets και μερικές πιο άνετες νίκες, γιατί τα γκολ των 90 λεπτών δεν κάνουν τίποτα [για την καρδιά]!

«Είμαι βέβαιος ότι οι οπαδοί θέλουν ένα παιχνίδι όπου μπορούν απλά να καθίσουν για τα τελευταία 10 λεπτά και να το απολαύσουν. »

«Αλλά δεν καταφέραμε να το πετύχουμε αυτό οπότε ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να το κάνουμε. »

«Επειδή θέλουμε να έρθουν (οι οπαδοί) και να το απολαύσουν, να μην καρδιοχτυπούν μέχρι το 93ο, 94ο λεπτό!»

Ο Robertson μόλις έχει σκοράρει στο Villa Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com