Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Robertson εξηγεί πως αντιμετωπίζει τον τραυματισμό του

Ο Robertson εξηγεί πως αντιμετωπίζει τον τραυματισμό του

Με έναν τραυματισμό αγωνίζεται τις τελευταίες εβδομάδες ο Andrew Robertson και εξήγησε πως τον αντιμετωπίζει, ώστε να μην χάνει τους αγώνες της ομάδας.

Ο Robbo μίλησε για τον τραυματισμό του στην σημερινή συνέντευξη τύπου:

“ Η κατάστασή μου βελτιώνεται. Πονάει λίγο μετά τους αγώνες, αλλά είναι κάτι που μπορώ να αντιμετωπίσω και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Νιώθω όμως ότι είμαι καλά και σε καλή κατάσταση.”

“ Τα παιδιά μάλλον θα με βλέπουν αρκετά τον τελευταίο καιρό στο δωμάτιο της αποθεραπείας και οι γιατροί, θα έχουν βαρεθεί να με θεραπεύουν. ”

“ Με μια πιο έντονη προθέρμανση, νιώθω έτοιμος και είμαι καλά. Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος, για να αναρρώσω. Στα παιχνίδια όμως είμαι στα καλύτερά μου, γιατί έχουμε περίπου μίση ώρα να κάνουμε προθέρμανση. ” Είπε ο Robertson.

“ Πληρώνομαι όμως, για να προπονούμαι και να παίζω σε αγώνες, οπότε δεν θέλω να χάνω καμία προπόνηση και ούτε κάποιον αγώνα. ”

“ Το παιχνίδι με την Genk είναι το καλύτερο παράδειγμα για εμένα. Ήθελα να αγωνιστώ, αλλά ο προπονητής είχε στο μυαλό του να με χρησιμοποιήσει στον αγώνα με την Aston Villa. ”

“ Όλοι θέλουμε να παίζουμε, αλλά κάποιες φορές απλά δεν είναι εφικτό. Πρέπει να το σέβεται αυτό ο κόσμος. ”

Ο Andrew Robertson κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com