Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 24/11/2007 Νίκη επί Newcastle και Sam Allardyce (vid)

Σαν σήμερα: 24/11/2007 Νίκη επί Newcastle και Sam Allardyce (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα κερδίσουν όχι μόνο τη Newcastle στο St. Jame’s για το πρωτάθλημα, αλλά και το αντιποδόσφαιρο του Sam Allardyce.

Πριν το παιχνίδι, υπήρχαν διάφορα θέματα της επικαιρότητας, με τον Big Sam να είναι σε αντιπαράθεση με τους οπαδούς των Toon’s για το θέαμα που παρουσίαζε η ομάδα τους και με τον Rafa Benitez, να είναι σε αντιπαράθεση με τους νέους ιδιοκτήτες για το θέμα της εμφάνισής του, στον πάγκο των Κόκκινων κατά την διάρκεια των παιχνιδιών. Πέρα από αυτό, οι δύο managers είχαν προηγούμενα, από την εποχή που ο Sam Allardyce ήταν manager στην Bolton και πάντα έβαζε επιλεκτικά «δύσκολα» στους Reds, όποτε τους αντιμετώπιζε. Στο παιχνίδι αυτής της αντιπαράθεσης, μπήκαν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και οι fans των Κόκκινων, πικάροντας τον Big Sam.

Στα του παιχνιδιού τώρα, οι Reds θα ανοίξουν το σκορ με τον Steven Gerrard στο 27′. ο οποίος θα «εκτελέσει» τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Shay Given, με ένα ασύλληπτο κεραυνό. Το γκολ αυτό του Μεγάλου Αρχηγού θα χώριζε τις δύο ομάδες για το πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Dirk Kuyt και συγκεκριμένα στο 46′ θα κάνει το 2-0, με τον Ryan Babel στο 66′, να ολοκληρώνει τον θρίαμβο των Κόκκινων επί των Magpies, αλλά και του Rafa επί του Big Sam.

Το παιχνίδι στο St’ Jame’s παρακολούθησαν 52.307 θεατές και διαιτητής του παιχνιδιού ο A. G. Wiley.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το απίστευτο γκολ του SG8:

Σαν σήμερα: 24/11/2007 Νίκη επί Newcastle και Sam Allardyce
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com