Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ενδιαφέρεται για Ben White η Liverpool» (vid)

«Ενδιαφέρεται για Ben White η Liverpool» (vid)

Μια ακόμη μεταγραφική φήμη που αφορά την Liverpool έκανε την εμφάνισή της τις τελευταίες ώρες, καθώς σύμφωνα με το The Athletic Uk, οι Reds είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον κεντρικό αμυντικό της Leeds, Ben White.

Ο 22χρονος αμυντικός αγωνίζεται ως δανεικός στη Leeds από το καλοκαίρι και ανήκει κανονικά στην Brighton. Μέχρι στιγμής έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στην Championship και μάλιστα κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα Αυγούστου από τους φιλάθλους.

Ο ρεπόρτερ της Leeds για το The Athletic UK, Phil Hay υποστηρίζει πως η Liverpool έχει ένα σοβαρό ενδιαφέρον για τον παίκτη, ενώ και η Manchester United τον έχει στη λίστα της και παρακολουθεί την περίπτωσή του.

Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στο παιχνίδι του την φετινή σεζόν είναι η σταθερότητα και η ικανότητα που έχει να διαβάζει το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο.

Η Brighton, σύμφωνα με την ίδια πηγή, τον κοστολογεί στα 20 εκατομμύρια λίρες και θα προτιμούσε να παραμείνει στην Championship μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Δεν αποκλείεται να είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον των Πρωταθλητών Ευρώπης για τον White, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν είχαν αγοράσει ξανά κεντρικό αμυντικό από την δεύτερη κατηγορία. Τον Joe Gomez από την Charlton το 2015.

Δείτε τον White εν δράσει:

Εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος για τον White.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com