Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Να γράψουμε ιστορία στο Club World Cup»

Wijnaldum: «Να γράψουμε ιστορία στο Club World Cup»

Ο Ολλανδός έχει θέσει τα βλέμματά του στο κύπελλο το οποίο οι Reds είναι φαβορί να πάρουν τον Δεκέμβριο

Ο Gini Wijnaldum λέει ότι η ομάδα είναι ενωμένη στη φιλοδοξία της να κερδίσει το Club World Championship.

Το ετήσιο τουρνουά θα ξεκινήσει στο Qatar στις 11 Δεκεμβρίου, με τους Reds να μπαίνουν στα ημιτελικά μια εβδομάδα αργότερα.

Οι παίκτες του Jurgen Klopp κέρδισαν την είσοδό τους στην διοργάνωση μετά τη νίκη του Champions League και θα αγωνιστούν για το τρόπαιο μαζί με τους πρωταθλητές από τις άλλες πέντε συνομοσπονδίες της FIFA.

Η Liverpool υπέστη ήττα απ’το Sao Paolo στον τελικό κατά τη διάρκεια της μοναδικής προηγούμενης εμφάνισής τους το 2005, αλλά θα έχουν άλλη ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ακομη κυπελλο λιγο πριν την εορταστική περίοδο.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι έτοιμοι να κάνουν ιστορία στη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με τον Wijnaldum, ο οποίος ανυπομονεί να βιώσει για πρώτη φορά αυτή την διοργάνωση.

«Ανυπομονώ πραγματικά να παίξω στο Club World Championship, γιατί στο παρελθόν έβλεπα τους νικητές του Champions League να παίζουν στην διοργάνωση. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι αν κερδίσεις, το έμβλημα της διοργάνωσης θα φαίνεται στην φανέλα μας , «δήλωσε ο Ολλανδός μέσος στην επίσημη ιστοσελίδα του Liverpool. «Αυτό είναι κάτι που θέλουμε να πετύχουμε»

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο θεσμός είναι τόσο ξεχωριστός. Πρώτα απ ‘όλα, είναι δύσκολο να προκριθεί ομάδα σε ένα τέτοιο τουρνουά.

«Δεύτερον, παίζεις εναντίον άλλων ομάδων που επίσης δούλεψαν σκληρά για να έρθουν σε αυτήν την διοργάνωση.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να το απολαύσουμε – γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν πρόκειται για την τελευταία φορά σε έναν τέτοιο θεσμό και, από την άλλη πλευρά, εάν θέλεις να παίξεις σε αυτόν τον θεσμό όσο το δυνατόν περισσότερο, χρειάζεται να κερδίσεις το Champions League.

«Αν κερδίσεις το τρόπαιο του Champions League μπορείς να παίξεις στο Club World Championship , ένας άλλος λόγος να θέλεις να κερδίσεις το Champions League. ”

«Παίζεις ποδόσφαιρο για να γράψεις ιστορία και αυτό θέλουμε να πετύχουμε. Έχουμε μια καλή ομάδα, είμαστε φίλοι, εργαζόμαστε σκληρά ο ένας για τον άλλον, έχουμε μια ομάδα που όταν θα αναπολούμε το παρελθόν θα μπορούμε να λέμε ότι πετύχαμε πολλά. Αυτή θα είναι σίγουρα μια από τις στιγμές που θα αναπολούμε, θα μπορούμε να λέμε ότι πετύχαμε κάτι μεγάλο «. Είπε ο Wijnaldum.

Η Liverpool έχει παίξει 16 αγώνες αυτή τη σεζόν, κερδίζοντας 14, με μόνο μία ήττα και ισοπαλία.

Ο Wijnaldum πρόσθεσε τη σημασία της διατήρησης μιας νικηφόρας νοοτροπίας καθώς η σεζόν εξελίσσεται: «Είναι πολύ σημαντικό γιατί μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

«Όταν χάνουμε παιχνίδια, υπάρχουν πιέσεις στην ομάδα, όταν κερδίζουμε παιχνίδια, αντί για πίεση, υπάρχει αυτοπεποίθηση, είναι πάντα σημαντικό να κερδίζουμε παιχνίδια ή ακόμα και να παίζουμε καλά, γιατί αυτό μας βοηθάει να αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση».

Μετά από μια καλή ανάπαυλα κατά το διεθνές διάλειμμα, η Liverpool αναμένεται να επιστρέψει στη δράση της Premier League με το ταξίδι στην Crystal Palace το απόγευμα του Σαββάτου.

Μόνο το FIFA Club World Cup λείπει από την τροπαιοθήκη της ομάδας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com