Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Δεν έχω προπονηθεί κανονικά εδώ και 2.5 εβδομάδες»

Robertson: «Δεν έχω προπονηθεί κανονικά εδώ και 2.5 εβδομάδες»

Για τον τραυματισμό του μίλησε ο Andrew Robertson σε μέσο της πατρίδας του μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή της Εθνικής Σκωτίας, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο τον τελευταίο καιρό.

Ο αριστερός μπακ της ομάδας αποκάλυψε πως ο τραυματισμός του τον ταλαιπωρεί εδώ και περίπου 2.5 εβδομάδες:

“ Είμαι πολύ απογοητευμένος που έμεινα εκτός. Δεν με ενδιαφέρει τι αγώνας είναι. Εγώ θέλω να παίζω και οι συμμετοχές μου τα τελευταία πέντε χρόνια το αποδεικνύουν αυτό. ”

“ Τις τελευταίες όμως 2.5 εβδομάδες δεν έχω καταφέρει να προπονηθώ κανονικά με την Liverpool. Προπονούμαι την ημέρα πριν τον αγώνα. Κατάφερα να παίξω μόνο 15 λεπτά στο Champions League με την Genk και έχασα τον αγώνα με την Arsenal για το League Cup. ”

“ Είναι ένας ασήμαντος τραυματισμός, αλλά δεν θα υποχωρήσει αν δεν του δώσω χρόνο. Ο αστράγαλός μου, ήταν ήδη τραυματισμένος και ένα τάκλιν από τον Rodri στο τέλος του αγώνα με την Manchester City, μου προκάλεσε μεγαλύτερο πρόβλημα. ”

“ Ήμουν ήδη αμφίβολος για την Σκωτία και δυστυχώς αυτό (το χτύπημα από τον Rodri) το έκανε χειρότερο. Δεν θέλω να έχω πολλούς τραυματισμούς και να καταστρέψω την σεζόν μου έτσι. Με πονάει που είμαι ο αρχηγός και θα χάσω τους αγώνες. ”

Δεν θα αγωνιστεί με την Σκωτία ο Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com