Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο van Dijk για την απόφαση του να έρθει στη Liverpool και το Champions League

Ο van Dijk για την απόφαση του να έρθει στη Liverpool και το Champions League

Το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς από το Goal.com παρέλαβε ο Virgil van Dijk και αμέσως μίλησε για την απόφασή του να έρθει στην Liverpool πριν από περίπου δύο χρόνια, καθώς και για τους δύο τελικούς Champions League, στους οποίους έχει αγωνιστεί με τους Reds.

Για την απόφαση που πήρε να συνεχίσει την καριέρα του στο Anfield είπε:

“ Πήρα την απόφασή μου για πολλούς λόγους. Το συναίσθημά μου είναι πάντα το σημαντικό από όλα για την Liverpool ήταν το πιο ισχυρό. Είμαι εδώ για περίπου δύο χρόνια και τα πράγματα είναι πολύ καλά ως τώρα! ”

“ Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με την απόφαση που πήρε να έρθω εδώ. ” Ανέφερε ο Virgil van Dijk.

Για τους Champions League και τους τελικούς που έχει παίξει με την Liverpool:

“ Δεν περίμενα να αγωνιστώ στον τελικό του Champions League αμέσως, για να είμαι ειλικρινής. Ήταν πολύ ξεχωριστό που βρεθήκαμε εκεί. ”

“ Αυτό που ένιωσα πριν τον τελικό της Μαδρίτης, είναι ότι δεν ήθελα να πάρω το ασημένιο μετάλλιο. Αυτό το συναίσθημα (από το Κίεβο) ήταν το χειρότερο που μπορείς να έχεις εκείνη την στιγμή. Σκέφτηκα πριν από το παιχνίδι, πως πρέπει να πάρουμε το τρόπαιο ό,τι και αν γίνει. ”

“ Δεν έχουν κατακτήσει πολλοί παίκτες το Uefa Champions League στην καριέρα τους και εμείς το κάναμε και μείναμε στην ιστορία. ”

Virgil van Dijk και Sadio Mane πανηγυρίζουν το τρίτο γκολ των Reds την Κυριακή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com