Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Genk

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Genk

Η Liverpool επικράτησε με 2-1 της Genk το βράδυ της Τρίτης και πέτυχε την τρίτη της νίκη στο φετινό Uefa Champions League με τον Jürgen Klopp να μένει ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα, αφού η ομάδα του, έκανε την δουλειά της, όπως τόνισε και ο ίδιος στις δηλώσεις του.

Για το παιχνίδι είπε:

“ Το πιο σημαντικό είναι πως κερδίσαμε και κανένας δεν τραυματίστηκε. Το αποτέλεσμα είναι έτσι, γιατί δεν τελειώσαμε τις ευκαιρίες μας, όπως θα έπρεπε. Αυτό έκανε το παιχνίδι να είναι συναρπαστικό και κράτησε την Genk ζωντανή. ”

“ Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ και από το πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτή η επιθετική τριάδα δεν είχε παίξει ποτέ μαζί. ”

“ Έπειτα σκόραραν εκείνοι το δικό τους γκολ, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ καλό όμως και έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε ξανά με ένα πανέμορφο γκολ, αλλά δεν τελειώσαμε τις φάσεις σε κάποιες άλλες περιπτώσεις. Αυτό τους κράτησε ζωντανούς και το momentum του αγώνα πηγαίνει στην άλλη ομάδα όσο δεν τελειώνεις τις ευκαιρίες σου. ”

“ Ο Ali πραγματοποίησε μια επέμβαση και σε ένα δύο περιπτώσεις, μπορούσαν να περάσουν μια πάσα μέσα στην περιοχή, αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα. ”

Για την νίκη της ομάδας του:

“ Ο τίτλος του παιχνιδιού, είναι πως κάναμε την δουλειά μας. Αυτό είναι όλο. ”

Για τον σχηματισμό της ομάδας:

“ Θέλαμε να έχουμε τον Ox ανάμεσα στις γραμμές και να του δώσουμε χώρο, για να μπορεί να γυρίσει και να τρέξει, ώστε να μας δώσει επιλογές στα δεξιά και στα αριστερά. ”

Για τον όμιλο των Reds:

“ Ο όμιλος δεν έχει τελειώσει. Γνωρίζαμε από την αρχή, πως θα είναι δύσκολος. Ναι, τώρα είμαστε στην πρώτη θέση, όμως εμείς θέλουμε να είμαστε εκεί μετά την τελευταία αγωνιστική. ”

Για τα ματς με Napoli και Salzburg:

“ Έχουμε να παίξουμε δύο σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια. Μπορούμε να τα κρίνουμε εμείς με νίκη μας, αλλά αυτό ακούγεται πιο εύκολο από ότι είναι.”

Οι Reds πανηγυρίζουν το 1-0 κόντρα στην Genk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com