Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Chamberlain για την νίκη, την εμφάνισή του και το χτύπημα που δέχθηκε

Ο Chamberlain για την νίκη, την εμφάνισή του και το χτύπημα που δέχθηκε

Στην αρχική ενδεκάδα επέστρεψε ο Alex Oxlade-Chamberlain και στα γκολ, για να βοηθήσει στη νίκη της Liverpool με 2-1 επί της Genk και μίλησε μετά τον αγώνα για την απόδοσή του στον αγώνα, την επικράτηση της ομάδας και το χτύπημα που δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο πρώτο μέρος είπε στο BT Sport:

“ Απλά δέχθηκα ένα χτύπημα. Ο Millie τα έχει κάθε μέρα αυτά και τα ξεπερνάει. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ήταν μόνο ένα χτύπημα, όλα είναι καλά. ”

Για τις εμφανίσεις του:

“ Πιστεύω πως γίνομαι όλο και καλύτερος σε κάθε παιχνίδι και από άποψη φυσικής κατάστασης και από το πως προσπαθώ να επιδρώ στον αγώνα. ”

“ Θεωρώ όμως, πως έχω πολλά ακόμη να δώσω και στην άμυνα και να βρίσκομαι στις σωστές θέσεις για το pressing. Πρέπει να βελτιωθώ σε αυτόν τον τομέα, αλλά νομίζω πως γίνομαι όλο και καλύτερος.”  Ανέφερε ο Chamberlain.

Για το γκολ που σημείωσε:

“ Εννοείται πως είμαι χαρούμενος που σημείωσα το γκολ. Σε βοηθάει να αισθάνεσαι καλύτερα και ανεβάζει την ψυχολογία σου. ”

Για την νίκη της ομάδας επί της Genk:

“ Είμαι χαρούμενος με το τελικό αποτέλεσμα. Ήταν πολύ σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς και κάναμε άλλο ένα βήμα στον όμιλο. ”

“ Καταφέραμε να πάρουμε την νίκη και αμυνθήκαμε καλά στο τέλος. Είμαστε χαρούμενοι με τους τρεις βαθμούς. ”

Ο Chamberlain ευχαριστεί τον κόσμο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com