Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ζητήσαμε από την Aston Villa να παίξουμε στο Κατάρ»

Klopp: «Ζητήσαμε από την Aston Villa να παίξουμε στο Κατάρ»

Ο Jürgen Klopp, πέρα από την νίκη επί της Genk, στην χθεσινοβραδινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μετά τον αγώνα μίλησε και για το θέμα που απασχολεί τον σύλλογο τις τελευταίες ημέρες. Τον προημιτελικό του Carabao Cup.

Ο αγώνας ορίστηκε στις 17 Δεκεμβρίου και ο Γερμανός είχε να πει τα εξής για την ημερομηνία:

“ Ζητήσαμε από την Aston Villa, αν θέλει να έρθει στο Κατάρ και να παίξουμε εκεί τον αγώνα! ”

“ Για την ώρα, δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε. Έχουμε μια ιδέα, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε γι’ αυτό. Έπρεπε να πάρουμε μια απόφαση και πήραμε την συγκεκριμένη απόφαση, γιατί οι υπόλοιπες εναλλακτικές ήταν μεγαλύτερο πρόβλημα από την λύση και δεν θα δούλευαν για εμάς. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Έχουμε χρόνο να το σκεφτούμε και έχουμε πιο σημαντικά πράγματα να κάνουμε. Είχαμε να προετοιμαστούμε για ένα παιχνίδι σήμερα και τώρα έχουμε να προετοιμαστούμε για ένα άλλο παιχνίδι. ”

“ Τις επόμενες εβδομάδες θα πάρουμε μια απόφαση για την σύνθεσή μας. Πάντως, είναι 100% σίγουρο πως θα αγωνιστεί μια ομάδα της Liverpool. ”

Για τις δύο διοργανώσεις, Carabao Cup και FIFA Club World Cup:

“ Θέλουμε να έχουμε προβλήματα με την FIFA; Όχι. Θέλουμε να έχουμε προβλήματα με την EFL; Μάλλον όχι. ”

“ Σεβόμαστε τις διοργανώσεις. Ακούγεται σαν να μην θέλουμε να παίξουμε στο Carabao Cup, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Αυτό που δεν μου αρέσει στο Carabao Cup, είναι τα δύο σκέλη στον ημιτελικό. ” Ανέφερε ο Klopp.

“ Αυτό δεν το καταλαβαίνω, γιατί είναι σε μια δύσκολη περίοδο. Όλα τα αλλά είναι ωραία. Δεν παίζουμε FA Cup στο πρώτο μισό της σεζόν, οπότε όλα είναι εντάξει. ”

“ Στο Club World Cup παίζεις μόνο, αν έχεις κατακτήσει το Champions League. Αυτό δεν συμβαίνει και πέντε εκατομμύρια φορές στη ζωή σου, οπότε πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία. ”

“ Είναι η καλύτερη στιγμή της σεζόν; Όχι, γιατί είμαι αρκετά απασχολημένοι, αλλά θα παίξουμε όλα τα παιχνίδια με ό,τι διαθέτουμε. ”

Ο Klopp μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Genk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com