Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τον τραυματισμό του Salah

Ο Klopp για τον τραυματισμό του Salah

Η Liverpool σήμερα στις 17:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος αντιμετωπίζει την Aston Villa εκτός έδρας και ο Jürgen Klopp μίλησε για την κατάκτηση του Mohamed Salah ενόψει της αναμέτρησης της 11ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο στον αγώνα με την Leicester στις αρχές του περασμένου μήνα και ένιωσε νέες ενοχλήσεις στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακή με την Tottenham.

Ο Klopp είπε τα εξής για την κατάσταση του Mo:

“ Θα πρέπει να είναι εντάξει. Έπρεπε να κάνει ατομικές προπονήσεις αυτές τις μέρες, αλλά θα επανέλθει σήμερα (σ.σ. Παρασκευή) στις προπονήσεις. ”

“ Πιστεύω πως είναι πιο εκνευριστικό για εκείνον από ότι είναι για εμένα, το γεγονός πως έχει μαζέψει λίγο υγρό στον αστράγαλο. Δεν είναι ένας πραγματικός τραυματισμός, οπότε θα πρέπει να είναι μια χαρά. ”

Για τις ευκαιρίες που έδωσε στα νεαρά παιδιά στον αγώνα με την Arsenal:

“ Όλοι έχουν τις ευκαιρίες τους. Δεν έχω μια προκαθορισμένη ενδεκάδα και θα σκεφτώ για εκείνη με την Aston Villa. Δεν έχω επίσης καμία για την Genk, γιατί μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. ”

“ Τα παιδιά θα πρέπει να είναι έτοιμα τις συγκεκριμένες στιγμές, ώστε να κάνουν την δουλειά τους και να μας βοηθήσουν να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Αυτό συμβαίνει και είναι ξεκάθαρο, πως γι’ αυτό υπάρχει το ρόστερ. ”

Τίποτα σοβαρό ο Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com