Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 31/10/2015 Πρώτη νίκη Klopp στο πρωτάθλημα (vid)

Σαν σήμερα: 31/10/2015 Πρώτη νίκη Klopp στο πρωτάθλημα (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα κερδίσουν την Chelsea στο Λονδίνο, με τον Γερμανό να σημειώνει την 1η του νίκη σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Οι Λονδρέζοι θα προηγηθούν μόλις στο 4′ με κεφαλιά του Ramires μέσα από την περιοχή, για να ισοφαρίσει ο Philippe Coutinho στο 45′, με αριστοτεχνικό σουτ με το αριστερό του (!) πόδι, από το ύψος της περιοχής. Με το 1-1 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κόκκινοι θα σημειώσουν άλλα δύο γκολ με τους Philippe Coutinho στο 74′ & Christian Benteke στο 82′, για να σφραγίσουν επικά την πρώτη νίκη του Γερμανού στον πάγκο των Reds.

Η ανατροπή αυτή των Κόκκινων είχε ιστορική σημασία καθώς κάτι ανάλογο είχε να συμβεί από τις 25 Αυγούστου του 1951, όταν είχαν κερδίσει τους Μπλε στο Λονδίνο με 2-1. Για την Ιστορία, σε εκείνη την Ομάδα, ήταν παίκτης ο Bob Paisley (που έπαιξε με τραυματισμένο αστράγαλο), Albert Stubbins (γκολ στο 50′) & Billy Liddell (63′).

Το παιχνίδι του 2015, που ήταν το τελευταίο του José Mourinho στον πάγκο των Blues (απολύθηκε μετά από αυτό το αποτέλεσμα), παρακολούθησαν 41.577 θεατές & διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Mark Clattenburg.

Τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα μπορείτε να δείτε στο 2′:14″ του παρακάτω video:

Σαν σήμερα: 31/10/2015 Πρώτη νίκη Klopp στο πρωτάθλημα
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com