Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν ξέρω πότε διασκέδασα τόσο πολύ σε έναν αγώνα»

Klopp: «Δεν ξέρω πότε διασκέδασα τόσο πολύ σε έναν αγώνα»

Πάρα πολύ ευχαριστημένος ήταν ο Jürgen Klopp από τον χθεσινό αγώνα της Liverpool με την Arsenal και την πρόκριση των Reds στα προημιτελικά του Carabao Cup, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του για την αναμέτρηση.

Ο Γερμανός είπε τα εξής για το παιχνίδι, την εμφάνιση της ομάδας του και την νίκη:

“ Για να είμαι ειλικρινής, απολαύστε κάθε δευτερόλεπτο αυτό του παιχνιδιού. Δεν ξέρω πότε ήταν τελευταία φορά διασκέδασα τόσο πολύ σ’ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Είδα πάρα πολλές καλές εμφανίσεις από τα παιδιά. ”

“ Φυσικά και είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος με τα παιδιά. Θα θυμούνται για πάντα την πρώτη τους νύχτα στο Anfield. Στο τέλος την έκαναν μία πραγματικά, ξεχωριστή ποδοσφαιρική βραδιά. ” Είπε ο Klopp.

“ Όσοι ήρθαν στο Anfield είδαν 19 γκολ. Αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό και τέλειο. Ναι, ως προπονητής, θα έπρεπε να ανησυχώ για τα γκολ που δεχθήκαμε, αλλά δε με ενδιαφέρει καθόλου. ”

“ Για την εξέλιξη τους το πιο σημαντικό είναι να αντιδρούν σωστά. Γιατί σε ένα τέλειο παιχνίδι από όλα αυτά τα παιδιά μπορούν να πάρουν χρόνο αλλά ένα δύσκολο παιχνίδι θα τους κάνει έτοιμους. ”

“ Ήταν ένα δύσκολο ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Δούλεψαν πάρα πολύ, έδωσαν και την ψυχή τους και το λάτρεψα. ”

Ο Divock Origi ισοφαρίζει σε 4-4 για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com