Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Ήταν μία μεγάλη νίκη και την αξίζαμε!»

Henderson: «Ήταν μία μεγάλη νίκη και την αξίζαμε!»

Τον δικό του εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην ανατροπή της Liverpool επί της Tottenham προ ολίγων ωρών έπαιξε ο αρχηγός των Reds, Jordan Henderson.

O Άγγλος μέσος ήταν αυτός που -ευρισκόμενος σε εξαιρετικά επικίνδυνη θέση μέσα στην περιοχή των Spurs- ισοφάρισε για την ομάδα του Klopp, πετυχαίνοντας μάλιστα γκολ στο Anfield για πρώτη φορά μετά από κοντά 4 χρόνια!

Μετά το τέλος του αγώνα λοιπόν, ο Hendo παραχώρησε δηλώσεις στη μικτή ζώνη του Anfield και το επίσημο site των Κόκκινων, τις οποίες και σας παρουσιάζουμε:

«Καταπληκτικό», ήταν η μονολεκτική του απάντηση σχετικά με το πώς θα χαρακτήριζε το αποτέλεσμα.

«Δουλέψαμε σκληρά για αυτό και το αξίζαμε, νομίζω.»

«Η απόδοση ήταν καλή, όπως και οι ευκαιρίες πού δημιουργήσαμε – ο τερματοφύλακας έκανε ορισμένες κορυφαίες αποκρούσεις. Συνεχίσαμε όμως να παλεύουμε, δείξαμε εξαιρετική νοοτροπία και επάξια πήραμε τους τρεις πόντους.»

«Ήταν ωραίο πού σκόραρα, ειδικά στο Anfield και μπροστά στο Kop. Ήταν το γκολ πού μας επανέφερε στο παιχνίδι, και ήταν σημαντικό.»

«Ήμουν απογοητευμένος με το γκολ πού δεχτήκαμε, γιατί έδωσα την κατοχή της μπάλας στην Tottenham σε ένα επικίνδυνο σημείο του γηπέδου. Είμαι ευχαριστημένος πού αντέδρασα σωστά μετά από αυτό, και που μπήκα στη λίστα των scorers.»

«Η εμφάνιση των παιδιών ήταν θαυμάσια, αξίζαμε το τρίποντο και ήταν μία μεγάλη νίκη για μας.»

  • Για το αν περίμενε ότι η εμφάνιση της Tottenham θα ήταν σε αυτό το υψηλό επίπεδο, παρά την κακή σεζόν πού διάγει μέχρι τώρα, ο αρχηγός είπε:

«Ξέρουμε ότι παίζουν καλά όταν έρχονται εδώ, είναι καλοί παίκτες.»

«Περνάνε μία δύσκολη φάση αυτή την περίοδο, από την άποψη της θέσης του στον βαθμολογικό πίνακα, όμως εξακολουθούν να είναι top ομάδα, και μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε στη μέρα τους.»

«Το γνωρίζαμε αυτό, έπρεπε να είμαστε προετοιμασμένοι και ήμασταν. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε μέχρι το τέλος, και ευτυχώς πήραμε τους τρεις βαθμούς.»

  • Για το πως αυτός και οι συμπαίκτες του κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή, παρά το γεγονός ότι πήγαν στα αποδυτήρια ευρισκόμενοι πίσω στο σκορ χωρίς να το αξίζουν:

«Κοιτάξαμε 1-2 πράγματα με σκοπό να διατηρήσουμε το momentum, όμως αυτό που γενικά θέλαμε ήταν να συνεχίσουμε να κάνουμε όσα κάναμε και πριν.»

«Το κοινό ήταν απίστευτο και πάλι, και μας ‘έσπρωξε’ μέχρι το τέλος – ήταν σημαντικό αυτό.»

«Συνολικά, η εμφάνιση ήταν πολύ καλή, είναι εξαιρετικό να χάνεις από την Tottenham και να κάνεις το comeback. Είμαστε ευχαριστημένοι. Τώρα χρειαζόμαστε να αποθεραπευτούμε και να εστιάσουμε στο επόμενο ματς.»

O Jordan Henderson ισοφάρισε για τη Liverpool κόντρα στους Spurs.
O Jordan Henderson ισοφάρισε για τη Liverpool κόντρα στους Spurs.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com