Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ο κόσμος δεν είναι ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις μας»

Klopp: «Ο κόσμος δεν είναι ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις μας»

Μπορεί η Liverpool να έχει σχεδόν το απόλυτο των νικών σε Αγγλία και Ευρώπη με 8/9 και 2/3 αντίστοιχα, αλλά σε πολλά παιχνίδια, η απόδοσή της δεν ήταν η επιθυμητή, κάτι που παραδέχθηκε και ο Jürgen Klopp στις τελευταίες του δηλώσεις πριν τον αυριανό αγώνα με την Tottenham στο Anfield.

Ο Γερμανός προπονητής σχολίασε τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας:

“ Μπορώ να πω, πως ο κόσμος δεν είναι ευχαριστημένος από τον τρόπο, με τον οποίο έχουμε παίξει ως τώρα. Με τα αποτελέσματα ναι, αλλά υπάρχει πάντα ένα, θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα, να είχαμε σκοράρει ή να μην είχαμε δεχθεί ένα γκολ. ”

“ Στην αρχή δεχόμασταν γκολ σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, αλλά κερδίζαμε. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για αυτό το θέμα. Το πιο σημαντικό είναι η καλή απόδοση και η σταθερότητα. Αν τα έχεις αυτά, τότε είσαι καλά. ”

“ Θα ήταν τέλειο, αν μπορούσαμε να κάναμε πάντα ένα ξεκίνημα, όπως αυτό με την Barcelona, όταν πάσαραν την μπάλα πίσω και εμείς ήμασταν πιο γρήγοροι. Τέτοιου είδους πράγματα, μπορούν να σε κάνουν επιτυχημένο. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Δεν μπορείς όμως πάντα να κάνεις τέλεια παιχνίδια. Βρισκόμαστε σε μια καλή φόρμα, αλλά για να την διατηρήσουμε, τρέχουμε πολύ, δουλεύουμε σκληρά και παλεύουμε σαν τρελοί. ”

“ Αν τα κάνουμε αυτά, τότε είναι δύσκολο να μας αντιμετωπίσουν. Αν θυμάστε, είχα πει, πως θέλω να γίνουμε ο πιο άσχημος αντίπαλος. Ελπίζουμε να είμαστε για τις περισσότερες ομάδες. ”

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com