Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pochettino: «Πάμε να κερδίσουμε στο Anfield»

Pochettino: «Πάμε να κερδίσουμε στο Anfield»

Ο προπονητής της Tottenham, Mauricio Pochettino μίλησε στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής για τον μεγάλο αυριανό αγώνα με την Liverpool και τόνισε πως οι Spurs έρχονται στο Anfield, για να πάρουν το διπλό.

Συγκεκριμένα για την Liverpool είπε:

“ Η Liverpool διανύει μια φανταστική σεζόν και είναι εξαιρετική τα τελευταία χρόνια. Έχει έναν απίστευτο προπονητή, τον Jürgen Klopp και καλούς παίκτες. Φυσικά μας κέρδισαν και στον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη. Πρέπει να τους σεβαστούμε. ”

“ Η μια ομάδα γνωρίζει την άλλη, γιατί έχουμε παίξει αντίπαλοι πολλές φορές. Για αυτό πρέπει να έχουμε ένα καλό πλάνο και να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο. Έχουν έναν απίστευτο προπονητή και τον θαυμάζω. ”

“ Στο τέλος όμως, είναι 90 λεπτά ποδοσφαίρου και ελπίζουμε να παίξουμε, όπως θέλουμε. Αν το κάνουμε, θα φτάσουμε κοντά στην νίκη. ”

Για τον αυριανό αγώνα:

“ Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και η Liverpool δεν είναι η ίδια ομάδα με πέρυσι. Πάμε στην έδρα τους με πίστη για μια καλή εμφάνιση, η οποία θα μας φέρει κοντά στην νίκη. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τα παιχνίδια μας στην Premier League και στο Champions League (με το αυριανό). ”

“ Το πιο σημαντικό, είναι να βρούμε τον τρόπο να είμαστε σταθεροί και όχι να σκεφτόμαστε την Liverpool. ” Δήλωσε ο Pochettino.

“ Πρέπει να δώσουμε προσοχή και στον αντίπαλο, αλλά η δική μας προσέγγιση στο παιχνίδι είναι πιο σημαντική. Τους σεβόμαστε, γιατί έχουν δείξει την καλή τους ποιότητα με τα τελευταία τους αποτελέσματα. ”

“ Θα είναι δύσκολο, αλλά θα πάμε εκεί, για να κερδίσουμε το παιχνίδι. ”

Για τον Jürgen Klopp πρόσθεσε:

“ Ο Jürgen είναι ένας καλός άνθρωπος και καλός προπονητής. Πάντα είναι τιμή μου να τον συναντώ και να τον αντιμετωπίζω. ”

Πολλά προβλήματα τον τελευταίο καιρό για τον Pochettino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com