Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lallana: «Μπορώ να έχω σημαντικό ρόλο στην ομάδα»

Lallana: «Μπορώ να έχω σημαντικό ρόλο στην ομάδα»

Πολύ σημαντικό ήταν το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Manchester United για τον Adam Lallana, καθώς όχι μόνο πέρασε ως αλλαγή στο ντέρμπι, αλλά και σημείωσε το πρώτο του τέρμα μετά από σχεδόν τρία χρόνια.

Ο Άγγλος μέσος μάλιστα δήλωσε πως πιστεύει πως μπορεί να έχει έναν σημαντικό ρόλο στην ομάδα από εδώ και στο εξής:

“ Νομίζω πως το τελευταίο μου γκολ ήταν κόντρα στην Middlesbrough, αν δεν κάνω λάθος. Από τότε έχω σκοράρει αρκετά στον κήπο μου με τον φίλο μου. Κανένα δεν ήταν τόσο καλό όμως. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν όμορφο που μπόρεσα να συνεισφέρω. Πιστεύω πως είμαι υγιής εδώ και έναν χρόνο, ειδικότερα μετά το τέλος της προετοιμασίας. ” Δήλωσε ο Lallana.

“ Είμαστε οι Πρωταθλητές Ευρώπης και έχουμε ένα κορυφαίο ρόστερ. Πρέπει να είμαι υπομονετικός όσο αφορά την ευκαιρία μου. Χάρηκα όμως πολύ που έπαιξα και και βοήθησα την ομάδα. ”

“ Είναι μια πολύ μεγάλη σεζόν. Έχουμε το Club World Cup, το Carabao Cup την επόμενη εβδομάδα, το Champions League αυτή την εβδομάδα και την Premier League το Σαββατοκύριακο. ”

“ Επειδή δεν ξεκίνησα σε κανένα από τα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, δεν σημαίνει πως δεν μπορώ να έχω σημαντικό ρόλο στην ομάδα. ”

“ Όλα έχουν να κάνουν με το να μείνω υγιής, δυνατός και έτοιμος. Εκεί θα επικεντρωθώ. ”

Ο Lallana σκοράρει για το 1-1 της Liverpool στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com