Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από τον Adam!»

Robertson: «Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από τον Adam!»

Το εγκώμιο του Adam Lallana έπλεξε μετά το τέλος του χθεσινού ισόπαλου αγώνα της Liverpool με τη Manchester United στο Old Trafford o Andy Robertson.

Ο Άγγλος μέσος επανήλθε με αξιομνημόνευτο τρόπο στα γκολ μετά από σχεδόν δυόμισι χρόνια, και ο Robbo δεν παρέλειψε να εκφράσει τη χαρά του για τον συμπαίκτη του, στις δηλώσεις που παραχώρησε στο επίσημο site των Κόκκινων.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς είπε ο Robertson:

«Είναι φανταστικό (το γεγονός ότι ο Lallana βρήκε δίχτυα), γιατί έχει περάσει δύσκολα με τους τραυματισμούς, επέστρεψε στην ομάδα και τραυματίστηκε ξανά, οπότε έχει περάσει δύσκολα.»

«Ο Adam το νιώθει αυτό επίσης, γιατί μπορείς να το δεις όταν είναι τραυματισμένος. Σε κανέναν δεν αρέσει να τραυματίζεται, όμως κατάφερε να επανέλθει, είναι γερός, και είναι απίστευτος στην προπόνηση φέτος. Δίνει το 100%.»

«Στα αποδυτήρια πριν από τα παιχνίδια, είναι ένας από τους παίκτες που μιλάνε περισσότερο. Θα ήταν εύκολο για αυτόν να είναι ήσυχος, μιας και βρίσκεται στον πάγκο και δεν παίζει. Όμως ο τρόπος πού συμπεριφέρεται είναι εξαιρετικός, και για να είμαι δίκαιος, το ίδιο ισχύει για όλα τα παιδιά πού δεν παίζουν όσο θα ήθελαν. Είναι κορυφαίος επαγγελματίας και εξαιρετικό παιδί.»

«Είμαι απόλυτα χαρούμενος γι’ αυτόν πού τα κατάφερε χθες.»

«Πέρασε στο παιχνίδι και νομίζω ότι ήταν θαυμάσιος και ότι άλλαξε το ματς. Το να βρει αυτό το γκολ θα κάνει πάρα πολύ καλό στον ίδιο και την αυτοπεποίθησή του, και νομίζω ότι θα δούμε πολλά ακόμα από αυτόν.»

Ο δημιουργός (Andy Robertson) και ο σκόρερ (Adam Lallana) του γκολ της Liverpool στο Old Trafford, και από πίσω ο Alexander-Arnold.
Ο δημιουργός (Andy Robertson) και ο σκόρερ (Adam Lallana) του γκολ της Liverpool στο Old Trafford, και από πίσω ο Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com