Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Είναι ασταμάτητη η Liverpool»

Guardiola: «Είναι ασταμάτητη η Liverpool»

Σαββατοκύριακο με δράση πρωταθλημάτων χωρίς δηλώσεις του Pep Guardiola για την Liverpool και ο Καταλανός τεχνικός φρόντισε να μιλήσει ξανά για τους Reds και να παραδεχθεί, πως αυτή τη στιγμή είναι Πρωταθλητές Ευρώπης και ασταμάτητοι.

Ρωτήθηκε αν η ομάδα του στοχεύει σε έναν συγκεκριμένο αριθμό βαθμών για να πάρει τον τίτλο:

“ Δεν μπορώ να θέσω κάποιον συγκεκριμένο αριθμό αυτή τη στιγμή ή κάποιους στόχους. Τον Απρίλιο και τον Μάιο μπορείς να το κάνεις αυτό, αλλά τώρα αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο, που είναι ασταμάτητος. Η Liverpool είναι η Πρωταθλήτρια Ευρώπης και δεν έχει χάσει ούτε μια φορά σε 8 παιχνίδια. ”

Τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για πανηγυρίσει στο τέλος της σεζόν: 

“ Πρέπει απλά να συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε και να συνεχίσουμε. Υπάρχουν άλλα 50 παιχνίδια. Δεν είμαι ένας άνθρωπος, που πιστεύει πως θα κερδίζει την Premier League για το υπόλοιπο της ζωής του. ”

“ Φυσικά και θέλω να την κερδίσω ξανά και πιστεύω πως είμαστε διεκδικητές, αλλά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και αλλαγές σε ψυχολογία και τραυματισμοί που θα συμβούν. Αν δεν κερδίσουμε, θα δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα που θα το κάνει. Αυτό που κάνει η Liverpool είναι φανταστικό, αλλά και η Chelsea και η Arsenal βελτιώνονται. Το επίπεδο ανεβαίνει συνεχώς. ” Ολοκλήρωσε ο Guardiola.

Για το 9 στα 9 αύριο η ασταμάτητη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com