Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Matip: «Είμαστε όλοι διψασμένοι για περισσότερες επιτυχίες»

Matip: «Είμαστε όλοι διψασμένοι για περισσότερες επιτυχίες»

Το χθεσινό νέο της ημέρας για τη Liverpool και τους οπαδούς της, ήταν αναμφίβολα η επέκταση της συνεργασίας των Reds με τον Joel Matip.

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας υπέγραψε νέο συμβόλαιο με χρονική ισχύ ως το 2024, και εδώ στο liverpool.gr συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Καμερουνέζος μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς είπε ο Joel στο πρώτο μέρος τη συνέντευξης που παραχώρησε στο liverpoolfc.com.

  • Για το πώς αισθάνεται για την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Νιώθω εξαιρετικά πού θα είμαι για μεγαλύτερο διάστημα μέρος της ομάδας. Είναι εξαιρετικό συναίσθημα.»

  • Για τις προσδοκίες πού είχε όταν ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2016, όντας μία από τις πρώτες προσθήκες της εποχής Klopp:

«Δεν ήθελα να έχω υπερβολικές προσδοκίες, όμως πέρασα εξαιρετικά στη Schalke και ήλπιζα να περάσω ακόμα περισσότερες σπουδαίες στιγμές στη Liverpool και να έχουμε πολλές επιτυχίες. Ήθελα απλά να απολαύσω το χρόνο μου στην ομάδα. Το να παίζω σε αυτή την ομάδα με αυτούς τους συμπαίκτες, είναι υπέροχη εμπειρία.»

  • Για το αν φαντάστηκε ποτέ ότι θα κατακτούσε το Champions League με τη Liverpool:

«Είναι ένα από τα όνειρα που έχει κάθε νέο παιδί και κάθε νέος παίκτης, όμως κανονικά ξέρεις ότι μάλλον δε θα συμβεί ποτέ. Τώρα είμαι μέρος αυτής της ομάδας πού κέρδισε το Champions League, και αυτό δε μπορεί να μας το πάρει κανείς. Ελπίζω να ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο.»

  • Για το γεγονός ότι είναι ένας θρύλος της Liverpool πλέον, υπό την έννοια ότι οι οπαδοί της ομάδας θυμούνται για πάντα τους παίκτες πού έφεραν μεγάλα τρόπαια στο Anfield:

«Είναι θαυμάσιο να είσαι μέρος της ιστορίας και να σε θυμούνται για πράγματα όπως αυτό, όμως δουλεύουμε σκληρά ώστε να κάνουμε τον κόσμο να μας θυμάται για ακόμα περισσότερα πράγματα!»

  • Για το αν η δίψα της ομάδας για τίτλους εντείνεται μετά την κατάκτηση ενός τροπαίου όπως το CL:

«Φυσικά. Δε θέλεις (αυτό το τρόπαιο) να είναι το τελευταίο. Έχουμε μία νέα και ταλαντούχα ομάδα και νομίζω ότι όλοι μας είμαστε διψασμένοι. Τώρα έχουμε βιώσει πως είναι να κερδίζεις κάτι, και θέλουμε να βιώσουμε ξανά αυτό το συναίσθημα.»

O Joel Matip, στιγμές μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.
O Joel Matip, στιγμές μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com