Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Να γυρίσουμε στο Liverpool με τους τρεις βαθμούς»

Virgil: «Να γυρίσουμε στο Liverpool με τους τρεις βαθμούς»

Ο Virgil van Dijk στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στο Sky Sports, μίλησε για την μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής με την Manchester United και τόνισε πως μπορεί οι Red Devils να ψάχνουν αντίδραση, αλλά οι Reds πηγαίνουν στο Old Trafford με μοναδικό στόχο την νίκη.

Μίλησε για το ματς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η United:

“ Για εκείνους δεν υπάρχει μια ιδανική κατάσταση. Έχουν χάσει τον βασικό τους τερματοφύλακα και έναν από τους καλύτερους στον κόσμο, όπως και έναν από τους βασικούς τους μέσους. Θα είναι απογοητευμένοι, αλλά εμείς θέλουμε να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας. ”

“ Θέλουν να αντιδράσουν, γιατί δεν έχουν κάνει όσα ήθελαν μέσα στη σεζόν. Εμείς όμως θέλουμε να πάμε εκεί, για να αυξήσουμε τους πόντους μας και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. ”

“ Δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση, δεν έχουν την καλύτερη ψυχολογία και δεν θα ήθελαν να βρίσκονται σε αυτή τη θέση. Το καλό όμως με το ποδόσφαιρο, είναι πως μπορείς να συνέλθεις με ένα μόνο παιχνίδι. Ίσως πιστεύουν πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος, για να αντιδράσουν, αλλά εμείς το γνωρίζουμε. ” Δήλωσε ο Virgil van Dijk.

“ Θέλουμε να πάμε, να παλέψουμε και να επιστρέψουμε στο Liverpool με τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα τεράστιο ματς για εμάς και τους οπαδούς. Πιστεύω πως είναι όσο μεγάλο και τα παιχνίδια του Champions League. ”

“ Τα μεγάλα παιχνίδια είναι τα σημαντικά και αυτά που ελπίζουμε να μας δώσουν τον τίτλο της Premier League. ”

Ο Virgil van Dijk είναι έτοιμος για διπλό στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com