Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Gerrard για το παιχνίδι με την United

Ο Gerrard για το παιχνίδι με την United

Για τον πολύ μεγάλο αυριανό παιχνίδι της Liverpool με την Manchester United μίλησε ο θρύλος των Reds και νυν προπονητής των Rangers, Steven Gerrard στο BBC Radio.

Ο Stevie μίλησε για το παιχνίδι και τον πανηγυρισμό που επέλεξε πάντα στο Old Trafford, φιλώντας την κάμερα:

“ Είναι πάντα ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο κοιτάζεις πάντα πότε είναι στην αρχή της σεζόν, εντός και εκτός έδρας. Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στην Βρετανία και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. ”

“ Ο αγώνας μεταδίδεται πάντα στην τηλεόραση και εγώ θυμάμαι να κυλιέμαι στα γόνατα και να συνεχίζω για λίγο. Ήταν για τους Mancunians. Ήθελα να τους ενοχλήσω με αυτόν τρόπο. Είναι κάτι μεταξύ μας. ”

“ Αυτό που πρέπει πάντα να θυμάσαι, είναι ότι το κλειδί είναι οι τρεις βαθμοί, αλλά ο αγώνας συζητιέται πολύ στην τηλεόραση και σε όλα τα μέσα. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Όπως τα Merseyside derby, που κάποιες φορές μπορούν να ξεφύγουν. ”

Ποια θεωρεί καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή:

“ Πιστεύω πως η Liverpool είναι η καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια, αλλά ακόμη και την περσινή σεζόν, κατάφεραν να πάρουν μόνο μια ισοπαλία εκεί. ”

“ Αν έχει την ευκαιρία ξανά η Liverpool, πρέπει να την αξιοποιήσει και να βάλει το πόδι στο γκάζι. Η Manchester United δεν είναι σε φόρμα και έχει θέματα, όπως λέτε. ”

Ο Gerrrard πανηγυρίζει στην αγαπημένη του κάμερα στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com